Φθηνό ρεύμα ΔΕΗ

Φθηνό ρεύμα ΔΕΗ
Ανακάλυψε το φθηνό ρεύμα στη ΔΕΗ με τη βοήθεια των ειδικών του ΠΗΡ

Με την είσοδο εναλλακτικών προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη γκάμα σε οικονομικά τιμολόγια ρεύματος. ¨Για φθηνό ρεύμα, ΔΕΗ ή κάποια άλλη ιδιωτική εταιρεία;¨ είναι ένα ερώτημα που απασχολεί χιλιάδες καταναλωτών που ψάχνουν χαμηλές τιμές κιλοβατώρας και εκπτωτικών προσφορών. Απάντηση δεν μπορεί να δοθεί γιατί οι ανάγκες κατανάλωσης διαφέρουν από σπίτι σε σπίτι και από επιχείρηση σε επιχείρηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΔΕΗ δεν έχει μείνει αμέτοχη στον ανταγωνιστικό χώρο της ενέργειας που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Θέλοντας να συνεχίσει να έχει ¨την μερίδα του λέοντος¨ στους καταναλωτές έχει δημιουργήσει χαμηλού κόστους πακέτα και για τα νοικοκυριά αλλά και για τις επιχειρήσεις (χαμηλής και μέσης τάσης).

Φθηνό ρεύμα, ΔΕΗ ή άλλος πάροχος; Από κάποιους ή απάντηση ίσως να είναι άμεση και απόλυτη. Στην έκδοση του φθηνού τιμολογίου (αυτό είναι το ζητούμενο) παίζουν σημαντικό ρόλο και πολλές άλλες συνιστώσες (εμπορικές προσφορές, εκπτώσεις, εξυπηρέτηση κλπ). Βέβαια τις περισσότερες φορές, οι προσφορές των εταιρειών λόγω της διαφορετικότητας των πακέτων είναι δύσκολο να συγκριθούν μεταξύ τους.

Οι καταναλωτές που θέλουν να προμηθεύονται φθηνό ρεύμα από την ΔΕΗ μπορούν να πετύχουν σημαντική εξοικονόμηση δαπανών από τη χρήση του νυχτερινού οικονομικού τιμολογίου κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Οι φθηνές τιμές στο νυχτερινό ρεύμα παραμένουν σταθερές ανεξαρτήτως κατανάλωσης. Επίσης θα πρέπει να ελέγξετε αν ανήκετε στις ομάδες που δικαιούνται το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ).

Οι δύο προαναφερθείσες κατηγορίες συγκαταλέγονται στις παροχές και των εναλλακτικών προμηθευτών ρεύματος όπως η Elpedison, η Watt & Volt, η ZeniΘ, η Protergia, η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, η Solar Energy, το Φυσικό Αέριο, ο Ήρων, η NRG, η Volterra, η We Energy, η Volton, η ΚΕΝ, τα ΕΛΤΑ, η ΕΛΙΝΟΙΛ κλπ.

Αν επιθυμείς να αλλάξεις πάροχο εμπιστέψου το Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα!

Βρες τον Φθηνότερο Πάροχο εδώ!

Φθηνό ρεύμα ΔΕΗ για οικιακούς καταναλωτές

Η ΔΕΗ για τους οικιακούς καταναλωτές προσφέρει ορισμένα ενδιαφέροντα προγράμματα όπως :

• Το ΔΕΗ myHome Enter 24μηνης διάρκειας, που προσφέρει χαμηλότερη χρέωση και ενιαίο πάγιο, ξεκάθαρη, απλή και διαφανή τιμολόγηση χωρίς κλίμακες.
• Το ΔΕΗ myHome Online που προσφέρει ευκολία και αποκλειστικά οφέλη. Ο καταναλωτής μπορεί να απολαμβάνει φθηνό ρεύμα ημέρας και νυκτερινό με ενιαίο πάγιο και χρέωση ενέργειας χωρίς κλίμακες. Επιπλέον, θα λαμβάνει τον λογαριασμό του ηλεκτρονικά κάθε μήνα και θα τον εξοφλεί με πάγια εντολή στην χρεωστική ή πιστωτική του κάρτα.
• Το Οικιακό Τιμολόγιο (Γ1) είναι ένα οικονομικό τιμολόγιο στο οποίο εφαρμόζεται μια ενιαία φθηνή τιμή χρέωσης για την κατανάλωση που πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, το ύψος της οποίας διαφοροποιείται ανάλογα με το συνολικό ύψος της 4μηνιαίας κατανάλωσης.

Η ΔΕΗ επίσης, από 1η Σεπτεμβρίου 2019 παρέχει 5% έκπτωση στους πελάτες που είναι συνεπείς στην εξόφληση των λογαριασμών τους. Δεν περιλαμβάνονται οι πελάτες που απολαμβάνουν ήδη τιμολογιακών προνομίων.

Διαχρονικά η εταιρεία επενδύει να καλύψει όσους αναζητούν φθηνότερο ρεύμα ΔΕΗ καθώς έχει όλες τις υποδομές για να μπορέσει να το πετύχει.

Φθηνότερο ρεύμα από τη ΔΕΗ
Μάθε στο ΠΗΡ πως μπορείς να πετύχεις φθηνότερο ρεύμα στη ΔΕΗ

Φθηνό ρεύμα ΔΕΗ για επαγγελματίες

Εξίσου ανταγωνιστικά προγράμματα προσφέρει η ΔΕΗ με φθηνό ρεύμα στους επαγγελματίες Χαμηλής και Μέσης Τάσης. Τα επαγγελματικά, χαμηλού κόστους προγράμματα απευθύνονται σε πελάτες που θέλουν φθηνό ρεύμα από την ΔΕΗ για εμπορική, βιομηχανική ή γενική χρήση και χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

Επαγγελματικό Γ21: Το τιμολόγιο αυτό απευθύνεται στους πελάτες που έχουν χαμηλές καταναλώσεις και μικρή ισχύ. Συγκεκριμένα, χορηγείται σε μονάδες με εγκατεστημένη ισχύ μέχρι 25 kVA, για χρήση σε γραφεία, καταστήματα, κοινόχρηστους χώρους, εργαστήρια, μικρές βιοτεχνίες, συνεργεία, κ.λπ.
Επαγγελματικό Γ22: Το τιμολόγιο αυτό απευθύνεται στους καταναλωτές για χρήση σε κτίρια γραφείων, μεγάλα καταστήματα, μεσαίες βιοτεχνίες κ.λπ. Χορηγείται σε μονάδες με εγκατεστημένη ισχύ μεγαλύτερη από 25 kVA και έως 250 kVA.
Επαγγελματικό Γ23: Το Επαγγελματικό Τιμολόγιο Γ23 είναι ένα τιμολόγιο διπλής χρέωσης, δηλαδή οι καταναλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του 24ώρου, χρεώνονται με δύο τιμές. Το τιμολόγιο αυτό μπορεί να χορηγηθεί σε όλους τους επαγγελματίες, ανεξαρτήτως ισχύος.

Οι προτάσεις για φθηνό ρεύμα από την ΔΕΗ είναι άκρως ανταγωνιστικές και ενδιαφέρουσες.

Ο καταναλωτής που αναζητά οικονομικές τιμές στο ρεύμα και κατ’ επέκταση φθηνά τιμολόγια θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει προσφορά από την ΔΕΗ, και αφού την συγκρίνει με τουλάχιστον δύο από τους εναλλακτικούς παρόχους, να αποφασίσει βάση των δικών του κριτηρίων και αναγκών ποια τον συμφέρει περισσότερο.

Βρες τον Φθηνότερο Πάροχο εδώ!

Το φθηνό ρεύμα στη ΔΕΗ πολλές φορές συγκρίνεται με τις προσφορές των ιδιωτικών εταιρειών που λόγω της διαφορετικότητας των πακέτων είναι δύσκολο να αξιολογηθούν ώστε να δώσουν ξεκάθαρα αποτελέσματα...

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!