Οικονομικό ωράριο ΔΕΗ

Φθηνότερο ρεύμα με το οικονομικό ωράριο της ΔΕΗ
Απόκτησε φθηνότερο ρεύμα με οικονομικό ωράριο στη ΔΕΗ!

Το οικονομικό ωράριο του νυχτερινού τιμολογίου ρεύματος καθορίζεται από τον ΔΕΔΔΗΕ. Για να μάθετε αν είστε ενταγμένοι στο τμηματικό ή στο συνεχές ωράριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ που ανήκει το ακίνητο. Θα πρέπει να γνωρίζουμε επίσης ότι για κάθε νέο πελάτη – καταναλωτή που θέλει ενταχθεί στο νυχτερινό ρεύμα ισχύει μονάχα το τμηματικό ωράριο.

Την χειμερινή περίοδο, που ισχύει από 1 Νοεμβρίου έως και 30 Απριλίου, το τμηματικό ωράριο είναι από τις 02:00 – 08:00 και 15:00 – 17:00 και απευθύνεται στους καταναλωτές που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο της Ηπειρωτικής χώρας των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών και θέλουν φθηνό τιμολόγιο ρεύματος.

Ανακάλυψε πάροχο με το πλέον οικονομικό ωράριο στο ρεύμα!

Βρες τον Φθηνότερο Πάροχο εδώ!


Για τους καταναλωτές ρεύματος των μη διασυνδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο, οι ημερομηνίες είναι οι ίδιες και οι ώρες είναι: 02:00 – 8:00 και 15:30 – 17:30.

Η θερινή περίοδος ισχύει από την  1 Μαΐου έως και τις 31 Οκτωβρίου. Το ωράριο είναι από τις 23:00 – 07:00 και ισχύει για όλους τους καταναλωτές που αναζητούν φθηνό ρεύμα.

Το συνεχές ωράριο οικιακού νυκτερινού τιμολογίου ισχύει για όλο το έτος και είναι από τις 23:00 – 07:00. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τα τιμολόγια στο νυχτερινό ρεύμα ΔΕΗ.

Η συγκεκριμένη παροχή δεν χορηγείται πλέον από την ΔΕΗ και ισχύει για οικιακούς πελάτες που έχουν μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο πριν το έτος 1988 (εάν στο μεταξύ δεν ζήτησαν την αλλαγή του) ή διαμένουν σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας όπου δεν υπάρχει κατάλληλη τεχνική υποδομή του ΔΕΔΔΗΕ δηλαδή, μη ύπαρξη συστήματος ΤΑΣ.

Οικιακό νυχτερινό τιμολόγιο

Το οικιακό νυχτερινό τιμολόγιο (με χρονοχρέωση)  απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες που ψάχνουν για φθηνές τιμές ρεύματος και έχουν διαφορετικές ανάγκες κατανάλωσης μέσα στην ημέρα. Είναι ένα τιμολόγιο όπου οι καταναλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του 24ώρου χρεώνονται με διαφορετικές τιμές:

  • Την τιμή του Οικιακού Τιμολογίου Γ1 στις ώρες χρέωσης “Ημέρας”
  • Με μειωμένη τιμή “Νύχτας” στις ώρες μειωμένης χρέωσης (γνωστό ως νυχτερινό ρεύμα ΔΕΗ).

Στην περίπτωση που επιθυμείτε το οικιακό νυχτερινό τιμολόγιο ΔΕΗ (με χρονοχρέωση) θα πρέπει να επισκεφτείτε το αρμόδιο γραφείο εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας μαζί σας ένα λογαριασμό ρεύματος, την αστυνομική σας ταυτότητα, αποδεικτικό του ΑΦΜ σας και να καταβάλετε 34 € ευρώ συν ΦΠΑ, που αποτελεί τη συμμετοχή σας στις δαπάνες στις οποίες υποβάλλεται ο ΔΕΔΔΗΕ.

Επίσης θα πρέπει να  επισκεφτείτε οποιοδήποτε κατάστημα της ΔΕΗ, έχοντας μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και αποδεικτικό του ΑΦΜ σας, ώστε να υπογράψετε νέα Σύμβαση Προμήθειας στο όνομά σας.

Τέλος για τους επιχειρηματίες με (εταιρείες χαμηλής τάσης), συμφέρει η χρήση του επαγγελματικού τιμολογίου  (Γ23) εφόσον σημαντικό μέρος των καταναλώσεών τους πραγματοποιείται στις ώρες μειωμένης χρέωσης (22:00-8:00).

Αν σε ενδιαφέρει το φθηνό τιμολόγιο ρεύματος και είσαι πελάτης της ΔΕΗ τότε πρέπει να μάθεις για το νυχτερινό τιμολόγιο...

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!