Φθηνότερη εταιρεία φυσικού αερίου 2023

Η επιλογή μιας φθηνότερης εταιρείας φυσικού αερίου είναι σημαντική για πολλούς καταναλωτές μιας και το κόστος ζωής ανεβαίνει κάθε μέρα. Οι τιμές στον τομέα της ενέργειας αυξάνονται συνεχώς κάνοντας την εύρεση μιας οικονομικής εταιρείας φυσικού αερίου ιδιαίτερα σημαντική, μιας και η εξοικονόμηση χρημάτων θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στον οικογενειακό ή τον επιχειρηματικό προϋπολογισμό. Ποια όμως εταιρεία είναι αυτή που προσφέρει το πιο φθηνό φυσικό αέριο για το 2023; Σε αυτό το άρθρο, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη πιο οικονομική εταιρεία φυσικού αερίου για εσάς και το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας. Έτσι ανάλογα τον πάροχο φυσικού αερίου (ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, ΕΛΙΝΟΙΛ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ELPEDISON, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ – ΕΦΑ, ΖΕΝΙΘ, ΗΡΩΝ, ΚΕΝ, ΜΟΤΟΡΟΪΛ ΕΛΛΑΣ, MNG Trading, NRG, PROTERGIA, VOLTERRA, VOLTON, WATT A + VOLT) θα μπορέσετε να συγκρίνετε με ορθό τρόπο τα διάφορα τιμολόγια για την πιο συμφέρουσα λύση ανάλογα τις ανάγκες σας.

Το φθηνότερο φυσικό αέριο του 2023 κατόπιν σύγκρισης παρόχων!

Βρες τον πιο Φθηνό Πάροχο Φυσικού αερίου & Ρεύματος

Επιλογή της πιο φθηνής εταιρείας φυσικού αερίου 2023

Οι εταιρείες οι οποίες προσφέρουν ανταγωνιστικές και οικονομικές τιμές φυσικού αερίου για το 2023 είναι πολλές. Το βασικό όμως είναι να δείτε ποιες είναι οι δικές σας ανάγκες ως σπιτιού ή επιχείρησης ώστε να επιλέξετε αυτή που θα προσφέρει σε εσάς το πιο οικονομικό τιμολόγιο.

Το πιο σημαντικό που πρέπει να δείτε είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται το φυσικό αέριο, είναι μόνο για θέρμανση ή περιλαμβάνει και το μαγείρεμα και τη χρήση ζεστού νερού; Επίσης πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζετε την συνολική ετήσια κατανάλωση που έχετε σε φυσικό αέριο και μετά να προχωρήσετε σε σύγκριση των διαφόρων πακέτων που προσφέρει η κάθε εταιρεία. Τη συνολική κατανάλωση μπορείτε να τη βρείτε κοιτάζοντας τους λογαριασμούς φυσικού αερίου σε βάθος ενός έτους και να προσθέσετε το σύνολο των επιμέρους καταναλώσεων.

Οι προμηθευτές φυσικού αερίου προσφέρουν μια πληθώρα προγραμμάτων τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών. Δεν είναι λίγες οι εταιρείες οι οποίες προσφέρουν τιμολόγιο με κλιμακούμενες χρεώσεις ανάλογα με την κατανάλωση φυσικού αερίου που έχετε. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όσοι καταναλώνουν λιγότερο φυσικό αέριο έχουν διαφορετική τιμολογιακή πολιτική σε σχέση με όσους καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες.

Κάτι ακόμα που θα πρέπει να έχετε υπόψη αναζητώντας την φθηνότερη εταιρεία φυσικού αερίου είναι οι εκπτώσεις και οι τυχόν προσφορές που μπορεί να υπάρχουν. Έτσι για παράδειγμα το έτος 2023 είναι πολλοί οι πάροχοι φυσικού αερίου οι οποίοι προσφέρουν κάποια έκπτωση ή μειωμένο πάγιο για νέους πελάτες ενώ δεν είναι λίγοι οι πάροχοι οι οποίοι προσφέρουν έκπτωση στην τιμή φυσικού αερίου με την ενεργοποίηση της πάγιας εντολής.

Τιμή φυσικού αερίου 2023

Η τιμή του φυσικού αερίου επηρεάζεται από μια σειρά παραγόντων οι οποίοι έχουν να κάνουν με τις γεωπολιτικές εξελίξεις σε χώρες που παράγουν μεγάλες ποσότητες, όπως είναι η Ρωσία, αλλά και από τις κλιματολογικές συνθήκες. Οι εξελίξεις στον πόλεμο Ουκρανίας και Ρωσίας είχαν σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί η τιμή του φυσικού αερίου το 2023 ενώ τα μέτρα που έλαβε η Ευρωπαϊκή Ένωση και η εισαγωγή φυσικού αερίου από την Αμερική είχε σαν αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη άνοδο της τιμής της. Από την άλλη πλευρά οι ήπιοι χειμώνες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια είχαν σαν αποτέλεσμα η τιμή του φυσικού αερίου να κινηθεί σε σχετικά λογικά επίπεδα και να μην επαληθευτούν οι χειρότεροι φόβοι. Οι εταιρείες λοιπόν αναγκάζονται να ακολουθήσουν τις διεθνείς τιμές φυσικού αερίου, είναι λοιπόν σημαντικό να επιλέξουμε έναν πάροχο ο οποίος προσφέρει σταθερά χαμηλή τιμή ώστε να μην βρεθούμε να πληρώνουμε υπέρογκους λογαριασμούς φυσικού αερίου. Τέλος η τιμή του φυσικού αερίου εξαρτάται από την κατανάλωση που κάνουμε. Κατά το 2023, πολλοί προμηθευτές διαθέτουν διαφορετικές τιμές ανάλογα με την κατανάλωση που κάνουμε. Έτσι αν καταναλώσετε παραπάνω από ένα όριο θα πληρώσετε και παραπάνω την τιμή του κυβικού μέτρου.

Οι λόγοι για να διαλέξει κανείς την πιο φθηνή εταιρεία φυσικού αερίου είναι πολλοί. Όπως είναι φυσικό με τις χαμηλές τιμές εξοικονομεί κάθε νοικοκυριό ή κάθε επιχείρηση χρήματα τα οποία μπορεί να διαθέσει με διαφορετικό τρόπο. Επιπλέον το φυσικό αέριο είναι πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον σε σχέση με τα υπόλοιπα ορυκτά καύσιμα αφού κατά την καύση του δεν παράγονται ρύποι. Έτσι επιλέγοντας το φυσικό αέριο εκτός από την τσέπη μας έχει όφελος και το περιβάλλον.

Ανακαλύψτε το φθηνότερο φυσικό αέριο της Αγοράς!

Βρες τον πιο Αξιόπιστο Πάροχο Φυσικού αερίου & Ρεύματος

Ο φθηνότερος πάροχος φυσικού αερίου για το 2023

Το ποια είναι η φθηνότερη εταιρεία φυσικού αερίου εξαρτάται κυρίως από τις δικές μας ανάγκες αλλά και τον τρόπο που καταναλώνουμε. Οι μεγάλες καταναλώσεις φυσικού αερίου μπορεί να επιβαρύνουν την τσέπη μας και σε πολλούς παρόχους αερίου αν υπερβούμε ένα συγκεκριμένο όριο μηνιαίας κατανάλωσης τότε χρεωνόμαστε ακριβά το κάθε κυβικό μέτρο φυσικού αερίου. Επιπλέον πολλές φορές ο τρόπος με τον οποία θα πληρώσετε τον λογαριασμό φυσικού αερίου όπως πάγια εντολή ή πριν την προθεσμία λήξης μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να γλιτώσετε αρκετά χρήματα αφού οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν κάποια έκπτωση σε αυτή την περίπτωση.

Μεταξύ των παρόχων φυσικού αερίου του 2023 ξεχωρίζουν διάφορα οικονομικά προγράμματα των εταιρειών Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας – ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΔΕΗ, ΕΦΑ, ELIN, ΔΕΠΑ, Watt and Volt, ELPEDISON, ΗΡΩΝ, Volton, ΚΕΝ, ΜΟΤΟΡΟΪΛ ΕΛΛΑΣ, ΖΕΝΙΘ, Volterra, Μυτιληναίος MNG Trading, NRG, Protergia κ.α. Οι συχνές αλλαγές των οικονομικών προγραμμάτων τους εντός του χρόνου σε συνδυασμό με την εφαρμογή πολιτικής των πάγιων εντολών και τις διάφορες έκτακτες εκπτώσεις δυσκολεύουν το έργο του καταναλωτή ως προς την εύρεση της φθηνότερης εταιρείας εντός του 2023.

Δεν υπάρχει λοιπόν μια σαφής απάντηση για το ποια είναι η πιο φθηνή εταιρεία φυσικού αερίου μιας και αυτό εξαρτάται από παράγοντες όπως η κατανάλωση, ο τρόπος που θα πληρώνετε αλλά και οι εκπτώσεις που μπορεί να υπάρχουν όταν υπογράφετε τη σύμβαση προμήθειας.

Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί σύνθετοι παράγοντες δυσκόλεψαν τον μέσο καταναλωτή να ανακαλύψει τον πάροχο με το πιο φθηνό αέριο για το 2023!

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!