Φθηνότερη εταιρεία φυσικού αερίου 2024

Η επιλογή της πιο οικονομικής εταιρείας φυσικού αερίου αποτελεί πλέον προτεραιότητα για τους περισσότερους καταναλωτές και καθώς οι τιμές της ενέργειας αυξάνονται καθημερινά, αλλάζουν τον προϋπολογισμό συνεχώς. Για το λόγο αυτό πολλά νοικοκυριά αλλά και πάρα πολλές επιχειρήσεις αναζητούν την πιο φθηνή εταιρεία προμήθειας φυσικού αερίου μιας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων. Με τον τρόπο αυτό νοικοκυριά και  επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν τα χρήματά που θα εξοικονομήσουν.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να γνωρίζουμε όλους τους παρόχους στο φυσικό αέριο (ΔΕΠΑ, ΗΡΩΝ, ELPEDISON, WATT A + VOLT, ΜΟΤΟΡΟΪΛ ΕΛΛΑΣ, ΚΕΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ – ΕΦΑ, NRG, VOLTON, MNG Trading, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, VOLTERRA, ΖΕΝΙΘ, ΔΕΗ, PROTERGIA, ΕΛΙΝΟΙΛ κ.τ.λ.) καθώς και τις τιμολογειακές προτάσεις που έχουν τη στιγμή που τις αναζητάμε. Μόνο έτσι μπορούμε να συγκρίνουμε δίκαια τα ξέχωρα τιμολόγια φυσικού αερίου για την πιο συμφέρουσα λύση τη δεδομένη στιγμή.

Το φθηνότερο φυσικό αέριο του 2024 κατόπιν σύγκρισης παρόχων από τους ειδικούς συμβούλους του ΠΗΡ!

Βρες ποιος είναι σήμερα ο Φθηνότερος Πάροχος:

Παράγοντες επιλογής της πιο φθηνής εταιρείας αερίου 2024

Για να επιλέξετε την πιο φθηνή εταιρεία φυσικού αερίου για το 2024 πρέπει να έχετε υπόψιν κάποιες σημαντικές παραμέτρους. Καταρχάς το να ορίσουμε μια εταιρεία ως την πιο οικονομική δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο γιατί οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμολόγηση του κάθε κυβικού μέτρου φυσικού αερίου διαφέρουν ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Για αρχή προτού επιλέξετε μια εταιρεία φυσικού αερίου, είναι σημαντικό να αναλύσετε τις δικές σας ανάγκες. Σκεφτείτε εάν το φυσικό αέριο θα χρησιμοποιείται για θέρμανση, ή εάν θα το χρειάζεστε για μαγείρεμα και θέρμανση νερού στο θερμοσίφωνα. Αρχίζοντας από αυτό θα μπορέσετε να διαλέξετε προγράμματα το οποίο θα προσφέρει την καλύτερη τιμολόγηση για εσάς.

Ένα ακόμα σημαντικό σημείο που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, πριν επιλέξετε την πιο οικονομική εταιρεία φυσικού αερίου για το 2024, είναι η πολιτική τιμολόγησης. Στις περισσότερες εταιρείες οι τιμές για τη χρέωση είναι κλιμακούμενες ανάλογα με την κατανάλωση φυσικού αερίου. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή ανά κυβικό μέτρο μπορεί να αυξηθεί αν ξεπεράσετε κάποιο συγκεκριμένο όριο της κατανάλωσης. Είναι λοιπόν ιδιαίτερα σημαντικό να εξετάσετε με προσοχή αυτές τις πολιτικές τιμολόγησης ώστε να επωφεληθείτε από την καλύτερη δυνατή τιμή.

Επιπλέον δεν είναι λίγες οι εταιρείες που προμηθεύουν με φθηνό φυσικό αέριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Για το 2024 οι οποίες προσφέρουν ειδικά πακέτα για νέους πελάτες ή ακόμα και έκπτωση στον λογαριασμό με την ενεργοποίηση πάγιας εντολής πληρωμής. Σκεφτείτε τους τρόπους με τους οποίους θέλετε να πληρώνετε εσείς το λογαριασμό ώστε να μπορέσετε να εξοικονομήσετε τα περισσότερα χρήματα που γίνεται!

Τέλος μην ξεχάσετε να εκτιμήστε την ετήσια κατανάλωση που κάνετε ώστε να ξέρετε ακριβώς πόσα κυβικά μέτρα φυσικά αερίου καταναλώνετε. Κάνοντας λοιπόν μιας λεπτομερή ανάλυση των προηγούμενων λογαριασμών φυσικού αερίου θα εκτιμήσετε την συνολική ετήσια κατανάλωσή σας. Έχοντας ως βάση την ετήσια κατανάλωση σε φυσικό αέριο και τα διάφορα προγράμματα που προσφέρουν οι εταιρείες προμήθειας φυσικού αερίου θα διαλέξετε την πιο οικονομική εταιρεία για το 2024.

Τιμές φυσικού αερίου 2024

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μεγάλη άνοδος στις τιμές φυσικού αερίου καθώς και πολύ μεγάλες διακυμάνσεις μέσα στο χρόνο. Οι λόγοι που το φυσικό αέριο αλλάζει συνεχώς τιμές το 2024 είναι πολλαπλοί. Τους δύο σημαντικότερους όμως μπορούμε να τους εντοπίσουμε στους ήπιους χειμώνες καθώς και στις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ανατολική Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια οι χειμώνες στην Ευρώπη είναι όλο και θερμότεροι με αποτέλεσμα οι χώρες της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης να χρειάζονται λιγότερο φυσικό αέριο από το αναμενόμενο για θέρμανση. Αυτό σημαίνει πως η τιμή του φυσικού αερίου παραμένει χαμηλή μιας και η ζήτηση είναι μικρή. Ο δεύτερος σημαντικός παράγοντας είναι οι εξελίξεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας καθώς και οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί από την ΕΕ. Οι κινήσεις αυτές είχαν σαν αποτέλεσμα την αποσταθεροποίηση της αγοράς φυσικού αερίου και την άνοδο των τιμών μιας και οι εναλλακτικοί προμηθευτές βρίσκονταν σε απομακρυσμένες από την Ευρώπη περιοχές. Έτσι για φθηνό φυσικό αέριο το 2024 επωφεληθείτε από χαμηλές τιμές φυσικού αερίου με σταθερή τιμή.

Η επιλογή της πιο φθηνής εταιρείας φυσικού αερίου έχει θετικό αντίκτυπο στον επιχειρηματικό ή τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό επιτρέποντάς σας να διαθέσετε τα χρήματα που εξοικονομείτε με καλύτερο τρόπο. Για να βρείτε την εταιρεία που έχει το πιο οικονομικό φυσικό αέριο για το 2024 χρειάζεται να κάνετε μια μικρή έρευνα στην αγορά έχοντας πάντα στο μυαλό σας την κατανάλωση που κάνετε. Επίσης εκτός από την τιμή ανά κυβικό μέτρο πρέπει να λάβετε υπόψιν και το ύψος του παγίου καθώς και τυχόν εκπτώσεις ή προσφορές που μπορεί να υπάρχουν. Με λίγη έρευνα και προσοχή, μπορείτε να βρείτε την ιδανική εταιρεία που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας και θα εξασφαλίζει οικονομική σταθερότητα για το μέλλον.

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!