Φθηνότερη εταιρεία ρεύματος 2020

  • Ποια ήταν η φθηνότερη εταιρεία ρεύματος το 2020;
  • Ποια εταιρεία σήμερα προσφέρει το πιο φθηνό ρεύμα;
  • Ποιος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας προσφέρει τις πιο οικονομικές υπηρεσίες;

Αυτά είναι ορισμένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα που απασχολούν τους καταναλωτές ρεύματος και ζητάνε άμεσα απαντήσεις.

Οι ειδικοί στο ρεύμα του Pir Gr για μια άλλη φορά θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε σε ένα ακόμη πρόβλημα. Για να είμαστε ακριβείς στις απαντήσεις θα χρειαστεί να σας δώσουμε στοιχεία μέσα από τις αναλύσεις των στατιστικών δεδομένων που κάναμε για εσάς για το έτος 2020. Έτσι, διαβάστε τα παρακάτω με προσοχή.

Εκτός από την ΔΕΗ (Δημόσια Εταιρεία Ηλεκτρισμού) που είναι ο βασικός προμηθευτής, στο χώρο του λιανικού εμπορίου ενέργειας δραστηριοποιούνται και άλλες ιδιωτικές εταιρείες ρεύματος που είναι γνωστοί ως ‘’ενναλακτικοί πάροχοι’’. Οι πιο γνωστοί από αυτούς είναι οι εξής: Elpedison, Watt & Volt, ZeniΘ, Protergia, Φυσικό Αέριο, Ήρων, ΒΙΕΝΕΡ, We Energy, NRG, Volterra, Solar Energy,  Volton, ΚΕΝ, ΕΛΤΑ, Efa Energy, ΕΛΙΝΟΙΛ, Green, OTE Estate, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, Nova Energy κλπ.

Ποιος είναι ο πιο φθηνός πάροχος ρεύματος για το 2020;

Βρες ποιος είναι σήμερα ο Φθηνότερος Πάροχος:

Με μία επιδερμική προσέγγιση του θέματος θα μπορούσαμε να δώσουμε άμεσα ‘’εύκολες’’ απαντήσεις, για το πια είναι η πιο φθηνή εταιρεία ρεύματος το 2020, παρουσιάζοντας απλά τις τιμές της kWh (κιλοβατώρας) που βλέπουμε στα προγράμματα των παρόχων. Όμως στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να εξεταστούν και άλλοι παράγοντες που ‘’κρύβονται’’ πίσω από τις χαμηλές τιμές του ρεύματος. Οι πιο σημαντικοί που θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα είναι το πάγιο, η έκπτωση συνέπειας, η εγγύηση ή συνδρομή, και η ρήτρα αναπροσαρμογής (Ο.Τ.Σ).

Το πιο φθηνό ρεύμα για το 2020

Τον τίτλο για το πιο φθηνό ρεύμα το 2020 τον διεκδικούν αρκετές εταιρείες, αλλά οποιοσδήποτε τίτλος δεν είναι αρκετός για να μας οδηγήσει στην τελική μας επιλογή. Ο λόγος είναι επειδή οι ανάγκες του κάθε νοικοκυριού είναι ξεχωριστές, όπως ξεχωριστές είναι οι απαιτήσεις και οι επιθυμίες του κάθε καταναλωτή.

Γεγονός είναι, ότι με μια προσεκτική μελέτη των προγραμμάτων ο καταναλωτής μπορεί να εξοικονομήσει ένα σημαντικό ποσό ετησίως. Αυτή η οικονομία δεν έγκειται μόνο στην χαμηλή τιμή της κιλοβατώρας (kWh) αλλά και σε σημαντικές, εμπορικές προσφορές που συνοδεύουν κάποια προγράμματα.

Όμως, όσο εντείνεται ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους παρόχους ενέργειας, οι εταιρίες ανανεώνουν συνεχώς τα προγράμματά τους κάνοντας την επιλογή μας ακόμα πιο δύσκολη. Για να βρούμε ποια είναι η πιο φθηνή εταιρεία ηλεκτρικού ρεύματος, θα πρέπει να μπούμε σε ένα λαβύρινθο από εκατοντάδες οικονομικά  τιμολόγια με διαφορετικές ρήτρες, διαφορετικά πάγια και πολλές άλλες συνιστώσες που είναι δύσκολο να αξιολογηθούν και να συγκριθούν μεταξύ τους. Δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις καταναλωτών που με την αλλαγή προμηθευτή είδαν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που αρχικά προσδοκούσαν.

Αναμφίβολα, το ερώτημα ‘’ποιος είναι ο ποιο φθηνός πάροχος ρεύματος για το 2020’’ είναι δύσκολο να απαντηθεί γιατί η τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρείας είναι διαφορετική. Ωστόσο, μπορούμε να προσεγγίσουμε με ευκολία και χωρίς οικονομικό κόστος την απάντηση, εάν απευθυνθούμε σε  ανθρώπους που είναι άριστα καταρτισμένοι στο χώρο της ενέργειας και κυρίως του ηλεκτρισμού.

Στη γενική σελίδα φθηνότερη εταιρεία ρεύματος μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για να προσεγγίσετε την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς!

Τελικά αναγνωρίσατε ποια είναι η φθηνότερη εταιρεία ρεύματος για το 2020 μέσα από τα παραπάνω δεδομένα ανάλυσης;

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!