Λανθασμένα στοιχεία στο λογαριασμό ρεύματος

Το Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα έρχεται να δώσει απάντηση σε ένα από τα συχνά ερωτήματα που μας στέλνουν οι καταναλωτες:

Πώς θα πραγματοποιήσω διόρθωση λανθασμένων στοιχείων στο λογαριασμό ρεύματος;

Πολλές φορές στο λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας εντοπίζουμε κάποιο λάθος στα προσωπικά μας στοιχεία όπως στο όνομα (λάθος όνομα ή αναγραμματισμός), το ΑΦΜ, ο αριθμός ταυτότητας, το τηλέφωνο, το e-mail ή κάποιο άλλο στοιχείο. Επίσης πολλές φορές είναι απαραίτητο να επικαιροποιήσουμε τα στοιχεία μας είτε γιατί αλλάξαμε ταυτότητα είτε διαβατήριο. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση και πόσο εύκολη είναι η αλλαγή στοιχείων;

Μην χάνετε χρόνο... Μιλήστε με τους ειδικούς του ρεύματος!

Βρες ποιος είναι σήμερα ο Φθηνότερος Πάροχος:


Αρχικά αν εντοπίσετε κάποιο λάθος στα στοιχεία σας στο λογαριασμό ρεύματος είναι απαραίτητο να προβείτε σε διόρθωση του ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον. Η ΔΕΗ όπως και οι περισσότεροι προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να προβούν εύκολα και γρήγορα σε αλλαγή των στοιχείων τους μέσα από την ηλεκτρονική τους σελίδα ή εναλλακτικά η αλλαγή μπορεί να γίνει και μέσω τηλεφώνου. Η υπηρεσία αυτή αφορά τόσο φυσικά πρόσωπα όσο και νομικά και θεωρείται μια απλή διαδικασία για την ομαλή διόρθωση στοιχείων στον λογαρισμό ρεύματος.

Για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το αίτημά σας για αλλαγή προσωπικών δεδομένων στο λογαριασμό ρεύματος είναι απαραίτητο να επισυνάψετε κάποια δικαιολογητικά ώστε να μπορέσει να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων σας. Τα έγγραφα που απαιτούνται είναι φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου, αποδεικτικό ΑΦΜ και φυσικά να γνωρίζετε τον λογαριασμό Συμβολαίου και τον Κωδικό Εταίρου ο οποίος αναγράφεται στο λογαριασμό σας.

Την αίτηση για τη διόρθωση των στοιχείων που είναι λάθος στο λογαριασμό μπορεί να κάνει το πρόσωπο στου οποίου το όνομα εκδίδεται ο λογαριασμός ηλεκτρικής ενέργειας ή κάποιο τρίτο πρόσωπο στο οποίο έχει γίνει εξουσιοδότηση.

Ολοκληρώστε με επιτυχία την διόρθωση των λανθασμένων στοιχείων του λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας με τη βοήθεια του ΠΗΡ!

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!