Εταιρεία Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας Efa Energy

Η EFA Energy (Εταιρεία Φυσικού Αερίου) ιδρύθηκε το 2003 και δραστηριοποιείται στον χώρο της προμήθειας φυσικού αερίου σε επαγγελματίες και ιδιώτες που αναζητούν οικονομικά τιμολόγια και καινοτόμες υπηρεσίες. Από το 2020 έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος προσφέροντας χαμηλές τιμές και καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη που υπάρχει σε ενέργεια.

Σκοπός της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των πελατών μέσα από τη σωστή εξυπηρέτηση και τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που προσφέρει. Η εταιρεία στελεχώνεται με ειδικούς συμβούλους οι οποίοι δίνουν στους καταναλωτές, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις σε οικονομικές τιμές. Μέσα από ειδικά σχεδιασμένα πακέτα οι πελάτες της εταιρείας Efa Energy (Έφα Ένερτζι) επιλέγουν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα:

  • Οικιακοί καταναλωτές
  • Επαγγελματίες – επιχειρήσεις
  • Βιομηχανίες
  • Πρατήρια καυσίμων
Αν επιθυμείς να αλλάξεις πάροχο εμπιστέψου το Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα!

Βρες τον Φθηνότερο Πάροχο εδώ!

Οικονομικό – Φθηνό ρεύμα από την Efa Energy

Για να προσελκύσει πελάτες η ΕFA Energy έχει δημιουργήσει ειδικά πακέτα προσφορών, δυνατότητα on line συναλλαγών ενώ προσφέρει διαφάνεια στις χρεώσεις και εύκολη διαδικασία αλλαγής προμηθευτή. Τέλος δίνεται η δυνατότητα συνοδευτικών τεχνικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας μέσα από ένα μεγάλο και ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργατών.

H εταιρεία στοχεύει στη δημιουργία ολοκληρωμένων ενεργειακών προϊόντων τα οποία θα περιλαμβάνουν ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές ικανοποιώντας έτσι τους πελάτες της και χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας.

Η  ΕFA Energy έχει δημιουργήσει μια μεγάλη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών οι οποίες συνδυάζουν το φυσικό αέριο με το ηλεκτρικό ρεύμα θέλοντας έτσι να καλύψει όλες τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών της. Επιπλέον προσφέρει εξειδικευμένα πακέτα για τους πελάτες της ανάλογα με τις ανάγκες που έχουν και τις ιδιαιτερότητες.

Ο τιμοκατάλογός της εταιρείας είναι ιδιαίτερα χαμηλός προσφέροντας ρεύμα σε χαμηλή τιμή αφουγκραζόμενη την ανάγκη των καταναλωτών για χαμηλό ρεύμα. Παρότι όμως προσφέρει ηλεκτρική ενέργεια σε χαμηλές τιμές η ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και του ρεύματος καλύπτει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Efa Energy - Εταιρεία Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου

Φυσικά καταστήματα ΕΦΑ

Φυσικά καταστήματα για την εξυπηρέτησή σας από την Εταιρεία Φυσικού Αερίου μπορείτε να βρείτε στις παρακάτω περιοχές:

Θεσσαλονίκη, Σίνδο, Καλαμπάκα, Αθήνα, Γλυφάδα, Μαρούσι, Πετρούπολη, Χολαργός, Ν. Ηράκλειο, Τρίκαλα, Λάρισα, Χαλκίδα, Λαμία, Καρδίτσα, Παλαμάς Καρδίτσας, Τίρναβος, Ελασσόνα, Κατερίνη, Νέα Μηχανιώνα, Λαγκαδάς, Πολύκαστρο, Χαλκηδόνα, Σέρρες, Ν. Πέραμος Καβάλας.

Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία μπορείτε να καλέσετε το κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρείας.

Ο λογαριασμός ρεύματος Efa Energy και τρόποι πληρωμής

Ο λογαριασμός της ΕΦΑ για τους οικιακούς πελάτες εκδίδεται ως εξής:

Από Οκτώβριο μέχρι τον Ιούνιο είναι μηνιαίος (δηλαδή 8 λογαριασμοί) και από Ιούλιο μέχρι Οκτώβριο ένας τετραμηνιαίος λογαριασμός.

Για τους επαγγελματικούς πελάτες ο λογαριασμός εκδίδεται κάθε μήνα εκτός από Αύγουστο και Σεπτέμβριο για χρήση θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού και κάθε μήνα για όλες τις άλλες χρήσεις.

Στην ΕΦΑ υπάρχουν δύο είδη λογαριασμών:

  • Έναντι: Βάσει της εκτιμώμενης κατανάλωσης
  • Εκκαθαριστικός: Βάσει της καταμετρούμενης κατανάλωσης πιστοποιημένης από τον αρμόδιο διαχειριστή

Εκκαθαριστικός – Ανάγνωση ένδειξης: Βάσει της καταχώρησης ένδειξης μετρητή

Η πληρωμή του λογαριασμού μπορεί να γίνει μέσω Web banking σε όλες τις τράπεζες, με μετρητά ή POS στα καταστήματα της ΕΦΑ, με την ενεργοποίηση πάγιας εντολής σε όλες τις Τράπεζες και μέσω της σελίδας μας πατώντας τον σύνδεσμο “πληρωμή λογαριασμού”. Οι παραπάνω τρόποι είναι χωρίς επιπλέον χρέωση. Εναλλακτικά με χρέωση μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ μέλη ΣΕΠΠΠ καθώς και με phone banking.

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!