Εταιρεία Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΕΛΤΑ Ενέργεια

Ο Ιωάννης Καποδίστριας ιδρύει το 1928 το ¨Ταχυδρομείον Γενικόν¨. Το 1892 το τηλέφωνο προστέθηκε στις αρμοδιότητες των ταχυδρομείων και δημιουργούνται τα 3Τ (Ταχυδρομεία, Τηλέγραφος, Τηλέφωνο). Με την ίδρυση του ΟΤΕ το 1949 χωρίζονται τα 3Τ και δημιουργούνται πλέον τα ΕΛΤΑ, με αμιγώς ταχυδρομικές υπηρεσίες. Το 1996 η εταιρεία μετατρέπεται σε ΑΕ. Το 2013 απελευθερώνεται η ταχυδρομική αγορά και τα ΕΛΤΑ ορίζονται καθολικός πάροχος.

Το 2016 ιδρύεται η “ΕΛΤΑ Ενέργεια” η οποία εισέρχεται δυναμικά  στην αγορά και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας.

Τα ΕΛΤΑ κατανοώντας τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, στοχεύουν στην ενίσχυση της ποιοτικής εξυπηρέτησης μέσα στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού.

Μεγάλο ατού της εταιρείας, η ήδη  υπάρχουσα υποδομή του δικτύου των ταχυδρομικών καταστημάτων και ταχυδρομικών πρακτορείων που συνθέτουν το μεγαλύτερο φυσικό δίκτυο καθημερινής επαφής με τους πολίτες σε όλη τη χώρα.

Επέλεξε εταιρεία με τη βοήθεια των ειδικών του ΠΗΡ!

Μίλα με ειδικό σύμβουλο ρεύματος!

Οικονομικό – Φθηνό ρεύμα από την ΕΛΤΑ Ενέργεια

Η ΕΛΤΑ Ενέργεια προσφέρει στους πελάτες της οικονομικά τιμολόγια, με σημαντική έκπτωση ως επιβράβευση της εμπρόθεσμης εξόφλησης των λογαριασμών.

Τα οικιακά προγράμματα της εταιρείας είναι ευμετάβλητα και προσαρμόσιμα στις ξεχωριστές ενεργειακές ανάγκες του κάθε καταναλωτή.

Τα επαγγελματικά προγράμματα της ΕΛΤΑ Ενέργεια απευθύνονται στους καταναλωτές που αναζητούν φθηνό ρεύμα είτε για εμπορική χρήση σε (ιατρεία,  γραφεία, αποθήκες, καταστήματα κ.ά.), είτε για βιομηχανική (μικρές βιομηχανίες, εργαστήρια, φούρνοι, βιοτεχνίες κ.λπ.).

Η ΕΛΤΑ Ενέργεια προμηθεύει με ρεύμα τους καταναλωτές Χαμηλής και Μέσης Τάσης που κατοικούν στις περιοχές που είναι διασυνδεδεμένες με το εθνικό δίκτυο ηλεκτροδότησης. Στο άμεσο μέλλον, πιθανότατα να υπάρξει η δυνατότητα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

ΕΛΤΑ Ενέργεια - Εταιρεία Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας

Λογαριασμός ρεύματος ΕΛΤΑ Ενέργεια – Έκδοση και διαδικασία πληρωμής

Ο λογαριασμός ρεύματος εκδίδεται κάθε μήνα και ανάλογα με το είδος του  χαρακτηρίζεται ως:

  • Έναντι (Βάσει εκτιμώμενης κατανάλωσης).
  • Εκκαθαριστικός (Βάσει καταμετρούμενης κατανάλωσης πιστοποιημένης από τον ΔΕΔΔΗΕ).

Οι πελάτες με οικιακό Τιμολόγιο παίρνουν εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε 4 μήνες. Στα επαγγελματικά τιμολόγια, η έκδοση εκκαθαριστικού εξαρτάται από το πρόγραμμα που έχει επιλέξει ο πελάτης.

Η εξόφληση του λογαριασμού ρεύματος μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα των ΕΛΤΑ. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης μέσω Internet-Banking, Phone-Banking, χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, με χρέωση λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής τραπέζης και με μετρητά  σε όλες τις τράπεζες που συνεργάζεται η εταιρεία.

Διαδικασία Αλλαγής Προμηθευτή προς ΕΛΤΑ Ενέργεια

Η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή είναι απλή και εύκολη. Δε χρειάζεται να γίνει καμία αλλαγή στο μετρητή του σπιτιού ή της επιχείρησής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να υπογραφεί Σύμβαση Προμήθειας με τα ΕΛΤΑ, προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανά κατηγορία πελάτη.Η αλλαγή προμηθευτή δεν επιφέρει καμία οικονομική επιβάρυνση στον καταναλωτή.

Μετά την υπογραφή των δικαιολογητικών, απαιτούνται από τρεις έως δεκατέσσερις μέρες για να γίνει η αλλαγή προμηθευτή. Σε αυτό το κομμάτι υπεύθυνος είναι ο ΔΕΔΔΗΕ. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μετάβασης στην ΕΛΤΑ Ενέργεια, η επιχείρησή σας και το σπίτι σας δεν μένουν ούτε λεπτό χωρίς ρεύμα. Η συναλλαγή είναι καθαρά εμπορική. Η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας είναι εγγυημένη από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!