Εταιρεία Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας Nova Energy

H Nova Energy είναι εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας NOVA και VOLTON. Η μεταξύ τους συνεργασία ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2018 και είχε σαν σκοπό την είσοδο της πρώτης στον χώρο προμήθειας ρεύματος.

H NOVA είναι ελληνική ψηφιακή πλατφόρμα δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης και ιδρύθηκε το 1999. Το 2008 η Forthnet εξαγόρασε τη Netmed N.V. και ξεκίνησε η συνεργασία της με την NOVA, με την οποία το 2010 συγχώνευσε τις λειτουργίες και τις δραστηριότητες της. Η εταιρία απασχολεί πάνω από 1000 εργαζόμενους, διαθέτει ‘’φυσικά’’ καταστήματα σε πολλές πόλεις της χώρας και παρέχει τις υπηρεσίες της σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Η Nova Energy (στα ελλ. Νόβα Ένερτζι και όχι όπως αναφέρεται από κάποιους νοβα ενεργυ) δεν κάνει μεταπώληση ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά δημιουργεί τις δικές της υπηρεσίες εκμεταλλευόμενη την τεράστια συνδρομητική βάση και το ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο brand name ‘’Nova’’.

Η εταιρεία πλέον, εκτός από συνδρομητική τηλεόραση, σταθερή τηλεφωνία και internet, προσφέρει οικονομικά προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της Nova Energy.

Επίλεξε εταιρεία με τη βοήθεια των ειδικών του ΠΗΡ!

Μίλα με ειδικό σύμβουλο ρεύματος!

Οικονομικό – Φθηνό ρεύμα από την Nova Energy

Τα προγράμματα για οικονομικό – φθηνό ρεύμα από την Nova Energy απευθύνονται σε όλους τους καταναλωτές. Βέβαια, στους συνδρομητές της παρέχονται επιπλέον εκπτώσεις και πιο οικονομικά τιμολόγια. Αυτό δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι καταναλωτές δεν μπορούν να βρουν εξίσου ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τα προγράμματα των υπολοίπων παρόχων ρεύματος.

Οι  υπηρεσίες Νova Energy εξασφαλίζουν χαμηλό κόστος ρεύματος για τις καταναλώσεις ‘’ημέρας’’ και επιπλέον εκπτώσεις, με σημαντικό όφελος, για τις καταναλώσεις ‘’νύχτας’’.

Σημαντικές εκπτώσεις έχουν οι καταναλωτές που εξοφλούν εμπρόθεσμα τον λογαριασμό τους. Επίσης, ο πελάτης μπορεί να αποφύγει την καταβολή εγγύησης εφόσον δεν έχει ανεξόφλητο υπόλοιπο και επιλέξει ως τρόπο εξόφλησης του λογαριασμού του την Πάγια Τραπεζική Εντολή.

Φθηνό ρεύμα από την Nova Energy

Φυσικά καταστήματα Nova Energy

Η Nova Energy διαθέτει φυσικά καταστήματα στους περισσότερους Νομούς της Ελλάδας. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους Νομούς και στην παρένθεση τον αριθμό των ‘’φυσικών’’ καταστημάτων που διαθέτει ο καθένας:

Ν. Αττικής (26), Ν. Αρκαδίας (1), Ν. Αργολίδας (1), Ν. Αχαΐας (1), Ν. Αιτωλοακαρνανίας (1), Ν. Βοιωτίας (1), Ν. Δράμας (1), Ν. Δωδεκανήσου (3), Ν. Ευβοίας (1), Ν. Έβρου (2), Ν. Ηρακλείου (1), Ν. Ηλείας (1), Ν. Ημαθίας (1), Ν. Θεσσαλονίκης (9), Ν. Ιωαννίνων (1), Ν. Κιλκίς (1), Ν. Κοζάνης (2), Ν. Καβάλας (2), Ν. Καστοριάς (1), Ν. Καρδίτσας (1), Ν. Κορινθίας (1), Ν. Λασιθίου (1), Ν. Λάρισας (1), Ν. Λέσβου (1), Ν. Μεσσηνίας (1), Ν. Μαγνησίας (2), Ν. Ξάνθης (1), Ν. Πέλλας (2), Ν. Πιερίας (1), Ν. Ρεθύμνου (1), Ν. Ροδόπης (1), Ν. Σερρών (1), Ν. Σάμου (1), Ν. Τρικάλων (1), Ν. Φλώρινας (1), Ν. Φθιώτιδας (1), Ν. Χαλκιδικής (1), Ν. Χανίων (1), Ν. Χίου (1).

Εκτός από τα φυσικά καταστήματα, η Nova Energy διαθέτει μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα.

Τις πληροφορίες για τα φυσικά καταστήματα τις έχουμε αντλήσει από την επίσημη ιστοσελίδα της Nova στις 01.04.2021

Λογαριασμός ρεύματος Nova Energy – Έκδοση και διαδικασία πληρωμής

Ο λογαριασμός ρεύματος Nova Energy χαρακτηρίζεται ανάλογα ως:

  • “Έναντι”, όπου οι υπολογισμοί και οι χρεώσεις ρεύματος γίνονται βάσει εκτιμώμενης κατανάλωσης σύμφωνα με το παρελθοντικό προφίλ κατανάλωσης του πελάτη.
  • “Εκκαθαριστικός”, όπου οι υπολογισμοί και οι χρεώσεις ενέργειας γίνονται βάσει της καταμετρούμενης κατανάλωσης από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Η έκδοση του ‘’έναντι’’ λογαριασμού γίνεται σε μηνιαία βάση ενώ του ‘’εκαθαριστικού’’ γίνεται κάθε 4 μήνες.

Για την διαδικασία πληρωμής, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τους παρακάτω τρόπους:

  • Στα φυσικά καταστήματα Nova.
  • Online μέσω του www.nova.gr
  • Σε όλα τα καταστήματα ΕΛΤΑ με ταχυπληρωμή.
  • Με Πάγια Τραπεζική Εντολή μέσω λογαριασμού σας στην Τράπεζα που συνεργάζεστε.
  • Με πληρωμή στο ταμείο των εξής Τραπεζών: Eurobank, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, HSBC, Attica Bank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πιερίας, Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών – Χανίων – Καρδίτσας – Έβρου – Θεσσαλίας – Ηπείρου – Δράμας.
  • Με Web Banking και Phone Banking στις προαναφερθείσες Τράπεζες.

Ο καταναλωτής μπορεί να λαμβάνει τον λογαριασμό του μέσω φυσικού ταχυδρομείου και συμπληρωματικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Διαδικασία Αλλαγής Προμηθευτή προς Nova Energy

Η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή προς τη Nova Energy είναι απλή, χωρίς να απαιτείται αλλαγή στο μετρητή του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών και η υπογραφή Σύμβασης Προμήθειας Nova Energy.

Για να ολοκληρωθεί η αλλαγή παρόχου χρειάζονται περίπου 7 εργάσιμες από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης. Για τον πελάτη δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας κατά την διαδικασία αλλαγής είναι εγγυημένη από τον ΔΕΔΔΗΕ, έτσι το σπίτι ή η επιχείρησή σας δεν μένει ούτε λεπτό χωρίς ρεύμα.

Η Nova Energy, παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στην Ηπειρωτική Ελλάδα, την Εύβοια καθώς και τα ακόλουθα νησιά: Αγκίστρι, Αίγινα, Πάρος, Παξοί, Πόρος, Ρήνεια, Αλόννησος, Αμολιανή, Άνδρος, Αντίπαρος, Αντίπαξοι, Γυαλί, Δήλος, Ελαφόνησος, Κουφονήσι, Κρήτη, Ζάκυνθος, Μεγαλονήσι, Μεγανήσι, Μύκονος, Νάξος, Ηρακλειά, Θάσος, Θύμαινα, Ιθάκη, Ίος, Σκιάθος, Σκόπελος, Σπέτσες, Κάλαμος, Κάλυμνος, Κάστος, Κέα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κύθηρα, Κως, Λειψοί,  Τέλενδος, Τήλος, Τήνος, Λέρος, Λέσβος, Λευκάδα, Φολέγανδρος, Φούρνοι, Χίος, Λήμνος, Νίσυρος, Ρόδος, Σαλαμίνα, Σαμοθράκη, Σάμος, Σίκινος, Σύρος, Σχοινούσα, Ύδρα, Ψέριμος.

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!