Εταιρεία Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας PetroGaz Energy

Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου Veroniki Holding, έχοντας ως βασική δραστηριότητα την εμπορία και διανομή υγραερίου σε όλη την Ευρώπη.

Το 2018 η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, δημιούργησε την PetroGaz Energy που δραστηριοποιείται στο χώρο προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα  την ποιοτική κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου τρόπου ζωής του καταναλωτή.

Η PetroGaz Energy διαθέτει ένα σημαντικό δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.  Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση  είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των συνεργατών της, που εξασφαλίζουν την άριστη εξυπηρέτηση και την οικονομικότερη ενεργειακή λύση βασισμένη στις ανάγκες του καταναλωτή.

Η PetroGaz Energy προμηθεύει με ρεύμα όλες τις περιοχές που είναι διασυνδεδεμένες με τον εθνικό δίκτυο ηλεκτροδότησης αλλά και περιοχές που ανήκουν στο μη Διασυνδεδεμένο Δίκτυο.

Επέλεξε εταιρεία με τη βοήθεια των ειδικών του ΠΗΡ!

Μίλα με ειδικό σύμβουλο ρεύματος!

Οικονομικό – Φθηνό ρεύμα από την PetroGaz Energy

Η εταιρεία παρέχει ανταγωνιστικά προγράμματα για του πελάτες (Χαμηλής και Μέσης Τάσης) πλήρους ευελιξίας, με ή χωρίς καμία χρονική δέσμευση παραμονής τους. Η PetroGaz Energy παρέχει επίσης προγράμματα με ή χωρίς πάγιο, με ή χωρίς ρήτρα Αναπροσαρμογής (ρήτρα Ο.Τ.Σ.). Το φθηνό ρεύμα που προσφέρει η εταιρεία και τα πακέτα οικονομικών λύσεων  αφορούν σπίτια, επιχειρήσεις, επαγγελματικούς χώρους, μικρές βιοτεχνίες, μέχρι και μεγάλες βιομηχανίες. Με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού ο καταναλωτής κερδίζει σημαντική έκπτωση κάθε μήνα. Για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία υπάρχουν τα συνδυαστικά πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

PetroGaz Energy - Εταιρεία Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου

Λογαριασμός ρεύματος PetroGaz Energy – Έκδοση και διαδικασία πληρωμής

Η PetroGaz Energy  πιστή στην πελατοκεντρική φιλοσοφία που τη διακρίνει, απλοποιεί τη διαδικασία πληρωμής του λογαριασμού, προσφέροντας  πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής ώστε ο καταναλωτής να επιλέξει αυτόν που του ταιριάζει καλύτερα.

Οι λογαριασμοί εκδίδονται με μηνιαία συχνότητα. Πραγματοποιώντας την εγγραφή του στο MyPetrogaz ο καταναλωτής μπορεί να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο των λογαριασμών του και να επωφεληθεί από τις υπηρεσίες της Petrogaz Energy.

Ο “έναντι” λογαριασμός βασίζεται στην ιστορικότητα της κατανάλωσης κάθε παροχής, ανάλογα με την κατηγορία της και την περίοδο που αφορά. Το ποσό που χρεώνεται στον ¨έναντι¨ και αφορά τη χρέωση ενέργειας, αφαιρείται στον επόμενο ¨εκκαθαριστικό¨ λογαριασμό που θα εκδοθεί.

Οι λογαριασμοί μπορούν να εξοφληθούν ηλεκτρονικά, μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Επίσης, η εξόφληση μπορεί να γίνει με χρέωση λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής τραπέζης, μέσω του site της εταιρείας και με μετρητά  σε όλες τις τράπεζες έως την ημερομηνία που αναγράφεται στο λογαριασμό.

Διαδικασία Αλλαγής Προμηθευτή προς PetroGaz (Πετρογκάζ)

Η αλλαγή προμηθευτή είναι μια πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να υπογράψετε την Αίτηση Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας με την PetroGaz Energy και να προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Κατά τη αλλαγή προμηθευτή και επιλέγοντας την PetroGaz Energy δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι όροι, οι προϋποθέσεις, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις του προμηθευτή και του πελάτη αναφέρονται αναλυτικά στους Γενικούς Όρους Προμήθειας της Σύμβασης που υπογράφετε. Οι όροι ανά κατηγορία πελάτη είναι αναρτημένοι στα χρήσιμα έντυπα.

H Petrogaz Energy  προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις, ενώ παράλληλα παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, προσανατολισμένες στην κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών και απαιτήσεων του κάθε πελάτη της.

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!