Εταιρεία Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας Solar Energy

Η Solar Energy, δραστηριοποιείται στο χώρο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέροντας οικονομικά πακέτα υπηρεσιών σε κάθε καταναλωτή Χαμηλής και Μέσης Τάσης.

Η εταιρεία ασχολείται με την παραγωγή  ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά από  ανανεώσιμες πηγές και συγκεκριμένα, μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων. Στον εμπορικό τομέα, η Solar Energy συμμετέχει στο διασυνοριακό εμπόριο, εισάγοντας ποσότητες ενέργειας από οικονομικούς παραγωγούς με σκοπό την προμήθεια φθηνού ρεύματος στους πελάτες της. Παράλληλα εξάγει μεγάλες ποσότητες ενέργειας, ενισχύοντας έτσι την Ελληνική αγορά στο εξωτερικό.

Η Solar Energy (στα ελλ. Σόλαρ Ένερτζι) διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων και στοχεύει στην παροχή οικονομικών λύσεων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες του πελάτη. Η προστασία του περιβάλλοντος από την εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας, είναι ο κατευθυντήριος άξονας για όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας και φιλοσοφία της, ο σεβασμός προς τους πελάτες.

Πάνω από όλα όμως προέχει η διαφύλαξη και ασφάλεια των εργαζομένων της εταιρείας, που αποτελούν και τον κινητήριο μοχλό της.

Επίλεξε εταιρεία με τη βοήθεια των ειδικών του ΠΗΡ!

Βρες τον Φθηνότερο Πάροχο εδώ!

Οικονομικό – Φθηνό ρεύμα από την Solar Energy

Τα προγράμματα με οικονομικό –  φθηνό ρεύμα από την Solar Energy, παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και είναι άκρως ανταγωνιστικά. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν πραγματικά οφέλη στους πελάτες της, συμβάλλοντας στην οικονομία και τον προγραμματισμό των εξόδων τους.

Η Solar Energy Soumpasis προσφέρει φθηνό ρεύμα και οικονομικές υπηρεσίες σε όλες τις κατηγορίες των πελατών της, μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων με σημαντικά και ενεργειακά προνόμια.

Εκτός των ανταγωνιστικών τιμών στο ηλεκτρικό ρεύμα, προσφέρει σημαντική έκπτωση στους καταναλωτές που εξοφλούν εμπρόθεσμα τον λογαριασμό.

Solar Energy - Εταιρεία Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας

Φυσικά καταστήματα της Solar Energy

Φλώρινα, 7ης Νοεμβρίου 28, 53100

Λογαριασμός ρεύματος Solar Energy – Έκδοση και διαδικασία πληρωμής

Ο λογαριασμός ρεύματος αποστέλλεται από την Solar Energy κάθε μήνα, ταχυδρομικά και με την μορφή “Έναντι’’ ή ‘’Εκκαθαριστικός”. Ο πελάτης, εφόσον το ζητήσει μπορεί να λαμβάνει το λογαριασμό ηλεκτρονικά μέσω email.

Οι συνεργαζόμενες τράπεζες με την εταιρεία είναι οι εξής:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, HSBC BANK, ALPHA BANK, ΕUROBANK – ERGASIAS, ATTICA BANK, ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ,    ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΒΡΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Η εξόφληση του λογαριασμού μπορεί να γίνει με έναν από του παρακάτω τρόπους:

  • Με πάγια τραπεζική εντολή.
  • Μέσω Internet banking ή Phone banking.
  • Με μετρητά ή χρέωση λογαριασμού στα ταμεία των καταστημάτων.
  • Στα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών.
  • Σε ΑΤΜ.
  • Μέσω της υπηρεσίας easypay της τράπεζας Πειραιώς.

Επίσης η εξόφληση μπορεί να γίνει με μετρητά ή πιστωτική κάρτα στο κατάστημα που βρίσκεται στην Φλώρινα, επί της οδού 7ης Νοεμβρίου 28.

Διαδικασία Αλλαγής Προμηθευτή προς Solar Energy

Η Διαδικασία Αλλαγής Προμηθευτή προς Solar Energy γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών.

Το ποσό εγγύησης που θα πρέπει να καταβληθεί είναι το 50% του προηγούμενου προμηθευτή. Το ελάχιστο ποσό είναι τα 25€. Το ποσό πιστώνεται στον πρώτο λογαριασμό κατανάλωσης που θα λάβετε από την εταιρεία. Σε περίπτωση εξόφλησης του λογαριασμού με πάγια εντολή επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό της εγγύησης στον επόμενο “έναντι” ή “εκκαθαριστικό” λογαριασμό.

Η εγγύηση που έχετε καταβάλει στον προηγούμενο πάροχο επιστρέφεται με συμψηφισμό στον τελικό λογαριασμό.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής παρόχου χρειάζονται 6 – 7 εργάσιμες από την αποδοχή των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Σε αυτό το διάστημα δεν υπάρχει πιθανότητα διακοπής ρεύματος, καθώς η αλλαγή παρόχου είναι καθαρά λογιστική. Επίσης, για την αλλαγή προμηθευτή δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

Η Solar Energy (Soumpasis) έχει την δυνατότητα παροχής υπηρεσιών σε όλες τις περιοχές του Ελληνικού διασυνδεδεμένου συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας.

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!