Εταιρεία Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας We Energy

Η We Energy, δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος, που προέρχεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ). Στη λιανική πώληση ρεύματος εισήλθε το 2018 και είναι μέλος του Ομίλου EEG (EUNICE ENERGY GROUP).

Ο Όμιλος EEG είναι ένας καθαρά ελληνικός όμιλος και αποτελεί στρατηγικό εταίρο επιλογής για funds, εταιρείες και διεθνείς οργανισμούς, που ενδιαφέρονται για ενεργειακά έργα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η We Energy είναι ένας εναλλακτικός προμηθευτής που παρέχει επίσημη κρατική και εταιρική πιστοποίηση, ότι η ενέργεια που παρέχει στους πελάτες της προέρχεται αποκλειστικά από ΑΠΕ όπως ο άνεμος και ο ήλιος. Η παρουσία της We Energy στο χώρο προμήθειας ενέργειας έχει ενισχυθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, λόγω των οικονομικών τιμολογίων που προσφέρει στους καταναλωτές.

Στις δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνεται η προμήθεια ρεύματος με ‘’πράσινα’’ τιμολόγια σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, η παροχή πράσινων πιστοποιητικών και εγγυήσεων προέλευσης, η εισαγωγή και εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και η παροχή υπηρεσιών Φορέων Σωρευτικής Εκπροσώπησης (ΦοΣΕ).

Η We Energy αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τους επαγγελματίες που θέλουν να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα και να προβάλλουν την οικολογική τους ευαισθησία προς τους υφιστάμενους ή εν δυνάμει πελάτες τους.

Επέλεξε εταιρεία με τη βοήθεια των ειδικών του ΠΗΡ!

Μίλα με ειδικό σύμβουλο ρεύματος!

Οικονομικό – Φθηνό ρεύμα από την We Energy

Ο καταναλωτής μπορεί να βρει οικονομικό – φθηνό ρεύμα από την We Energy μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Τα προγράμματά της χαρακτηρίζονται από την ευελιξία τους και ο κάθε καταναλωτής μπορεί να τα προσαρμόσει στις δικές του ανάγκες και επιθυμίες. Στα προγράμματα της εταιρείας ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει αν θέλει ρήτρα αναπροσαρμογής (ΟΤΣ) ή όχι, πάγιο ή όχι, χρονική διάρκεια του συμβολαίου κλπ.

Σημαντική έκπτωση γίνεται σε περίπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης του λογαριασμού, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους καταναλωτές να πληρώνουν ακόμη πιο φθηνό ρεύμα. Η We Energy, έχει τη δυνατότητα να παρέχει οικονομικά τιμολόγια σε καταναλωτές Χαμηλής και Μέσης Τάσης (σπίτια, βιοτεχνίες, δημόσια κτίρια, επιχειρήσεις, μεγάλες βιομηχανίες κ.ά.).

Η We Energy ενδείκνυται ως μία ιδιαίτερα συμφέρουσα οικονομική επιλογή, που εκτός από το χαμηλό κόστος ρεύματος, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την προστασία του περιβάλλοντος.

We Energy - Εταιρεία Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας

Φυσικά καταστήματα We Energy

  • Κεντρικά Γραφεία WE ENERGY – EUNICE TRADING SA Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 29, Αθήνα 106 74.
  • Εξυπηρέτηση Πελατών Μέρλιν 10, Αθήνα 106 71.

Λογαριασμός ρεύματος We Energy – Έκδοση και διαδικασία πληρωμής

Κάθε μήνα εκδίδεται από την We Energy λογαριασμός ρεύματος ‘’έναντι’’, ό οποίος καθορίζεται από το ιστορικό της κατανάλωσής του πελάτη. Στους τέσσερις μήνες αποστέλλεται ‘’εκκαθαριστικός’’ λογαριασμός, για το διάστημα των μηνών που έχει προηγηθεί. Αυτό συμβαίνει γιατί, ο ΔΕΔΔΗΕ στέλνει τις μετρήσεις στους παρόχους ρεύματος κάθε τέσσερις μήνες.

Μια άλλη περίπτωση έκδοσης λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας είναι να αποστέλλονται κάθε μήνα λογαριασμοί που αντιπροσωπεύουν την πραγματική κατανάλωση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει ο πελάτης να στέλνει τις μηνιαίες ενδείξεις κατανάλωσης στο customers @ weenergy.gr.

Σε περίπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης των λογαριασμών, ο καταναλωτής λαμβάνει την έκπτωση συνέπειας η οποία φαίνεται στον επόμενο από τον εκκαθαριστικό λογαριασμό.

Η εξόφληση του λογαριασμού ρεύματος μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά και μέσω της ιστοσελίδας e-pay.weenergy.gr μπορείτε να εξοφλείτε το λογαριασμό σας εύκολα και γρήγορα.
  • Μέσω της υπηρεσίας e-banking.
  • Με πάγια τραπεζική εντολή (εξασφαλίζετε την έκπτωση συνέπειας και απαλλάσσεστε από την υποχρέωση καταβολής εγγύησης).
  • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα VISA ή MASTERCARD.
  • Με μετρητά, σε οποιοδήποτε κατάστημα τράπεζας ή ΕΛΤΑ.

Διαδικασία Αλλαγής Προμηθευτή προς We Energy

Η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή προς την We Energy είναι αρκετά εύκολη. Αφού εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, συνεργάτης από το γραφείο εξυπηρέτησης επικοινωνεί άμεσα μαζί σας για πληροφορίες και ενημέρωση. Τα δικαιολογητικά που θα σας ζητηθούν μπορείτε να τα στείλετε ηλεκτρονικά ή ζητάτε να τα παραλάβει κάποιος υπάλληλος της εταιρείας. Κατόπιν έχετε ενημέρωση για το τιμολόγιο που σας συμφέρει βάση της δική σας κατανάλωσης.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής παρόχου χρειάζονται περίπου 5 εργάσιμες από την ημέρα της υπογραφής Σύμβασης.

Σε αυτό το διάστημα δεν υπάρχει πιθανότητα διακοπής ρεύματος ούτε για ένα λεπτό, όπως επίσης δεν υπάρχει η παραμικρή οικονομική επιβάρυνση για την αλλαγή προμηθευτή.

Η We Energy παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλες τις περιοχές που είναι διασυνδεδεμένες με το εθνικό δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!