Εταιρεία Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας ZeniΘ

Το 2000 και με την ίδρυση της E.Π.Α Θεσσαλονίκης Α.Ε. και της E.Π.Α Θεσσαλίας, ξεκίνησε η χρήση φυσικού αερίου στις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και ολόκληρης της περιφέρειας Θεσσαλίας. Στις αρχές του 2017 έγινε η συνένωση με την ίδρυση της Εταιρείας Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. με τον διακριτικό τίτλο Αέριο Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας. Από το τέλος του ίδιου έτους η εταιρεία μπήκε στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας αλλάζοντας παράλληλα το όνομά της σε  ZeniΘ. Από τις 20 Ιουλίου 2018 μοναδικός μέτοχος της ZενίΘ  είναι η ιταλική πολυεθνική Eni.

Τα προγράμματα της εταιρείας απευθύνονται σε καταναλωτές Χαμηλής και Μέσης Τάσης καλύπτοντάς τους τόσο σε οικονομικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πρόσθετες δωρεάν παροχές της ZeniΘ για τους νέους αλλά και τους υφιστάμενους πελάτες της.

Επέλεξε εταιρεία με τη βοήθεια των ειδικών του ΠΗΡ!

Μίλα με ειδικό σύμβουλο ρεύματος!

Οικονομικό – Φθηνό ρεύμα από την  ZeniΘ

Για όλους τους πελάτες της, η εταιρεία προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στα συγκεκριμένα ενεργειακά χαρακτηριστικά κατανάλωσης κάθε εγκατάστασης. Οι συνεργάτες της ΖενίΘ αναλύουν το ενεργειακό προφίλ του κάθε πελάτη ξεχωριστά, έχοντας ως κατευθυντήριο άξονα την άριστη εξυπηρέτηση και το  χαμηλό κόστος των υπηρεσιών της. Ιδιαίτερα οικονομικές τιμές προσφέρει η ZeniΘ σε συνδυαστικά πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Η τιμή στο φθηνό ρεύμα που παρέχει μέσα από τα προγράμματά της είναι άκρως ανταγωνιστική και συνδυάζεται από μία μεγάλη γκάμα επιλογών.

Έτσι ο καταναλωτής δύναται να επιλέξει οικιακά ή επαγγελματικά προγράμματα, με ή χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής (ρήτρα ΟΤΣ), με ή χωρίς πάγιο, με ή χωρίς καμία χρονική δέσμευση παραμονής.

Η ZeniΘ προσφέρει καινοτόμες, υψηλών προδιαφραφών οικονομικές υπηρεσίες σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις, δημόσια κτήρια, βιοτεχνίες, μεγάλες βιομηχανίες κλπ.

ZeniΘ - Εταιρεία Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου

Φυσικά καταστήματα ZeniΘ

Για οποιαδήποτε πληροφορία ο καταναλωτής μπορεί να απευθυνθεί στα φυσικά καταστήματα της ΖενίΘ που βρίσκονται στις εξής περιοχές:

 • ΑΘΗΝΑ Λεωφόρος Κηφισίας 115 (Κτήριο The Orbit, πλησίον σταθμού μετρό Πανόρμου), Αθήνα 11524
 • ΑΘΗΝΑ (Κασσαβέτη 4) Κηφισιά, Τ.Κ. 14562
 • ΒΟΛΟΣ (Αργοναυτών & Ελευθερίου Βενιζέλου 2), Τ.Κ. 38333
 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (26ης Οκτωβρίου 54-56), Τ.Κ. 54627
 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ (Κωνσταντίνου Καραμανλή 57), Τ.Κ. 54642
 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (Μεγάλου Αλεξάνδρου 34 & Εθνικής Αντιστάσεως 79), Τ.Κ. 55134
 • ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Ταλιαδούρου 21), Τ.Κ. 43132
 • ΛΑΡΙΣΑ (Παναγούλη 1 & Κύπρου), Τ.Κ. 41223
 • ΛΑΡΙΣΑ (Φαρσάλων 217), Τ.Κ. 41335
 • ΤΡΙΚΑΛΑ (Κολοκοτρώνη 10), Τ.Κ. 42132

Εκτός από τα καταστήματα, η ΖενίΘ διαθέτει μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τις εξής:

Αγία Παρασκευή (Αττική), Άγιοι Ανάργυροι (Αττική), Άγιος Δημήτριος (Αττική), Αγριά (Μαγνησία), Αίγιο, Αλεξάνδρεια (Ημαθία), Αλεξανδρούπολη, Αμπελόκηποι-Μενεμένη(Θεσσαλονίκη), Αριστοτέλη (Χαλκιδικής), Βέροια, Βισαλτία (Σερρών), Βόλος, Βριλήσσια, Γουδί, Γρεβενά, Δράμα, Ελληνικό, Ελασσόνα, Ζωγράφου, Θερμαϊκός (Θεσσαλονίκη), Θέρμη (Θεσσαλονίκη), Θεσσαλονίκη, Καισαριανή, Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη), Καλύβια (Αττική), Καρδίτσα, Κεραμωτή (Καβάλα),  Κερατσίνι, Κέρκυρα, Κατερίνη (Πιερία), Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κορδελιό-Εύοσμος (Θεσσαλονίκη), Κορωπί (Αττική), Λαγκαδάς (Θεσσαλονίκη), Λαμία, Λάρισα, Λιβαδειά, Μαραθώνας, Μαρούσι, Μετέωρα, Μοσχάτο (Αττική), Νάουσα, Νέα Ιωνία (Μαγνησία), Νέα Ιωνία (Αττική), Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέος Κόσμος, Νεάπολη-Συκεών (Θεσσαλονίκη), Νέστος (Καβάλα), Νίκαια (Αττικής), Ξάνθη, Ορεστιάδα (Έβρου), Πάτρα, Παύλου Μελά (Θεσσαλονίκη), Πειραιάς, Πέλλα, Περιστέρι (Αττικής), Πολύγυρος (Χαλκιδική), Σάπες (Ροδόπη), Σέρρες, Τύρναβος, Φάρσαλα, Φυλή (Αττική), Χαϊδάρι, Χαλκηδόνα (Θεσσαλονίκη), Χαλκίδα (Εύβοια), Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη).

*Οι παραπάνω πληροφορίες είναι από την επίσημη σελίδα της εταιρείας.

*Η ενημέρωση έγινε στις 02.03.2021.

Λογαριασμός ρεύματος ΖενίΘ – Έκδοση και διαδικασία πληρωμής

Ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος της ZeniΘ εκδίδεται κάθε μήνα και ανάλογα με το είδος του χαρακτηρίζεται ως:

 • Έναντι (Βάσει εκτιμώμενης κατανάλωσης).
 • Εκκαθαριστικός (Βάσει, πιστοποιημένης από τον αρμόδιο Διαχειριστή, καταμετρούμενης κατανάλωσης).
 • Εκκαθαριστικός – Ανάγνωση Ένδειξης (Βάσει της ¨Καταχώρησης ένδειξης μετρητή¨).

Η ΖενίΘ προσφέρει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής ώστε ο καταναλωτής να επιλέξει αυτόν που του ταιριάζει καλύτερα.

Οι λογαριασμοί μπορούν να εξοφληθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα  της ZeniΘ είτε μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Επίσης, η εξόφληση μπορεί να γίνει με χρέωση λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής τραπέζης μέσω του site της εταιρείας και με μετρητά  σε όλες τις τράπεζες.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι παροχές της εταιρείας μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-bill.

Διαδικασία Αλλαγής Προμηθευτή προς ZeniΘ

Η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή είναι απλή και εύκολη. Αρκεί να υπογράψετε μια Σύμβαση Προμήθειας με τη ZeniΘ προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανάλογα με την κατηγορία πελάτη στην οποία έχετε ενταχθεί.

Όταν ένας πελάτης αποφασίσει να αλλάξει προμηθευτή, τότε ο προηγούμενος προμηθευτής εκδίδει τον τελικό λογαριασμό με βάσει την τελευταία μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ, στον οποίο γίνεται συμψηφισμός της εγγύησης που έχει καταβληθεί.

Αλλάζοντας πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με καμία απολύτως επιπλέον χρέωση.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η αλλαγή προμηθευτή απαιτείται περίπου μια εβδομάδα από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης Προμήθειας. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εξαρτάται και από τις διαδικασίες του Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ).

Η ZeniΘ παρέχει ρεύμα σε όλες τις περιοχές που είναι διασυνδεδεμένες με τον εθνικό δίκτυο ηλεκτροδότησης αλλά και σε περιοχές που ανήκουν στο μη Διασυνδεδεμένο Δίκτυο.

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!