Φθηνότερη εταιρεία ρεύματος 2021

Κάθε χρονιά το Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα δημοσιεύει μια λίστα με τις πιο συμφέρουσες εταιρείες οι οποίες προμηθεύουν ρεύμα στους καταναλωτές, δίνοντας έτσι απάντηση σε μια σειρά ερωτημάτων που συχνά λαμβάνουμε από τους αναγνώστες μας. Οι πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε είναι οι παρακάτω:

  • Ποιος είναι ο πιο φθηνός πάροχος ενέργειας σήμερα;
  • Ποια εταιρεία προσφέρει το φθηνότερο ρεύμα το 2021;
  • Ποια εταιρεία έχει τις πιο οικονομικές υπηρεσίες ρεύματος το 2021;
  • Ποια εταιρεία έχει τις πιο φθηνές τιμές κιλοβατώρας το 2021;

Η απάντηση δεν είναι τόσο εύκολη όσο νομίζεται και οι συνεργάτες του ΠΗΡ μετά από ενδελεχή έρευνα, σύγκριση και ανάλυση των στατιστικών στοιχείων θα προσπαθήσουν να σας δώσουν τη σωστή απάντηση. Το Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα βρίσκεται κοντά στους καταναλωτές δίνοντας ολοκληρωμένες απαντήσεις σε κάθε τους ερώτημα που έχει να κάνει με το φθηνό ρεύμα.

Οικονομικοί πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας

Αρχικά θα πρέπει να πούμε πως εκτός από την ΔΕΗ, που παραμένει ο μεγαλύτερος προμηθευτής ενέργειας στην Ελλάδα, πλέον δραστηριοποιούνται και άλλες εταιρείες οι οποίες είναι γνωστές ως εναλλακτικοί πάροχοι. Οι εταιρείες αυτές είναι ιδιωτικές και οι τιμές και τα πακέτα προσφορών που διαθέτουν στους καταναλωτές είναι πραγματικά ελκυστικές. Οι πιο σημαντικές από αυτές είναι:  Protergia,  Elpedison,  Watt & Volt,  Volterra, Φυσικό Αέριο, ΕΛΤΑ Ενέργεια,  Ήρων, Volton, NRG,  Petrogaz Energy, ZeniΘ,  OTE Estate, Nova Energy, OTE Estate, We Energy, ΕΛΙΝΟΙΛ, ΚΕΝ,  Solar Energy,  ΒΙΕΝΕΡ, Green κ.α.

Τελικά, ποιος είναι ο πιο φθηνός πάροχος ρεύματος για το 2021;

Βρες ποιος είναι σήμερα ο Φθηνότερος Πάροχος:

Το πιο φθηνό ρεύμα για το 2021

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα φαίνεται να είναι πολύ εύκολη και μπορεί να δοθεί απλά συγκρίνοντας τις τιμές που έχει ο κάθε πάροχος για τις κιλοβατώρες (kWh), όμως κάτι τέτοιο είναι πολύ απλό και εύκολο. Η αλήθεια είναι πως για να αποφασίσουμε ποια είναι η εταιρεία που προσφέρει το πιο οικονομικό ρεύμα θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν και άλλους παράγοντες οι οποίοι παίζουν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του ποσού που θα πληρώσουμε σε κάθε λογαριασμό. Οι πιο σημαντικοί είναι το πάγιο, η έκπτωση συνέπειας, η ρήτρα αναπροσαρμογής καθώς και η συνδρομή ή η εγγύηση.

Επιπλέον για να δώσουμε τον τίτλο της πιο φθηνής εταιρείας προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας μια σειρά από παράγοντες οι οποίοι έχουν να κάνουν με τις καθημερινές μας συνήθειες και τον τρόπο με τον όποιο εμείς καταναλώνουμε ηλεκτρικό ρεύμα. Κάθε σπίτι ή γραφείο έχει τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες ακριβώς όπως διαφέρουν και οι δικές μας απαιτήσεις από την εταιρεία με την οποία θα συνεργαστούμε.

Μελετώντας το πρόγραμμα του κάθε παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας με προσοχή είναι σίγουρο πως θα δείτε διαφορά στον λογαριασμό ρεύματος εξοικονομώντας αρκετά χρήματα. Όμως το μειωμένο κόστος δεν εξαρτάται μόνο από την τιμή της κιλοβατώρας αλλά και από άλλες εκπτώσεις και προγράμματα που έχουν οι εταιρείες. Καθώς ο ανταγωνισμός αυξάνεται οι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος παρουσιάζουν καινούρια πακέτα προσφορών δυσκολεύοντας έτσι την επιλογή μας κατά πολύ. Για το λόγο αυτό χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή σε όποια απόφαση πάρουμε για αλλαγή και πρέπει να έχουμε πάντα υπόψιν μας τα πάγια και τις ρήτρες της κάθε εταιρείας ρεύματος.

Έχοντας λοιπόν υπόψιν τα παραπάνω βλέπουμε πως είναι δύσκολο να απαντηθεί εύκολα η ερώτηση “ποιος είναι ο φθηνότερος πάροχος ρεύματος για το 2021” μιας και θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μια σειρά από παράγοντες και τρέχουσες προσφορές οι οποίες αλλάζουν συνεχώς. Η λύση είναι να απευθυνθούμε δωρεάν στα άτομα που με συνέπεια εδώ και χρόνια βοηθάνε τους καταναλωτές να επιλέξουν την οικονομικότερη εταιρεία προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος.

Το πιο φθηνό ρεύμα για το 2021 μέσα από στοιχεία ανάλυσης του Πανελλήνιου Ηλεκτρικού Ρεύματος!

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!