Εταιρεία χονδρικής Green

Μία από τις πρώτες ιδιωτικές Ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιήθηκαν στο χώρο εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην χώρα μας είναι η GREEN Α.Ε. Ιδρύθηκε το 2008 και πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στον τομέα της ενέργειας, εντός και εκτός συνόρων.

Επίλεξε εταιρεία με τη βοήθεια των ειδικών του ΠΗΡ!

Μίλα με ειδικό σύμβουλο ρεύματος!

Η Green είναι μέλος του Ομίλου Βασιλειάδη, ο οποίος εκτός από τον χώρο της ενέργειας δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης όπως επίσης και στον τομέα διαχείρισης αποβλήτων. Η εταιρεία μέχρι και το τέλος του 2018 προμήθευε ρεύμα Χαμηλής και Μέσης Τάσης τους καταναλωτές, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες και άκρως ανταγωνιστικά τιμολόγια.

Στο τέλος εκείνης της χρονιάς η GREEN Α.Ε. ήρθε σε μία “στρατηγικής σημασίας” συνεργασία με την ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε. Στόχος των εταιρειών είναι η συνεχής ανάπτυξή τους στο χώρο της ενέργειας και η μεγιστοποίηση του κέρδους του πελάτη. Η εταιρεία πλέον επικεντρώνεται στον τομέα της χονδρικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ ο ΗΡΩΝ συνεχίζει στην παραγωγή και προμήθεια ρεύματος, όπως επίσης και στην προμήθεια φυσικού αερίου.

Οι καταναλωτές που προμηθεύονταν εκείνη την περίοδο φθηνό ρεύμα από την GREEN, μπορούσαν χωρίς να απαιτείται κάποια ενέργειά τους, να συνεχίσουν στον Ήρωνα με χαμηλές χρεώσεις και ευνοϊκούς όρους.

Η εταιρεία GREEN έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο εμπορίας ενέργειας στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στόχος της είναι η δημιουργία συνεργασιών σε νέες αγορές (γεωγραφικά) και η συνεχής εξέλιξη στον τομέα της τεχνογνωσίας και των τεχνολογικών υποδομών.

Η εταιρεία Green υπήρξε από τις πρώτες ιδιωτικές εταιρείες στο χώρο εμπορίας ρεύματος που δραστηριοποιήθηκε και εκτός ελληνικών συνόρων στην προμήθεια χονδρικής ηλεκτρικής ενέργειας.

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!