Πληρωμή ΔΕΗ με κάρτα

Πληρωμή λογαριασμού ΔΕΗ με κάρτα online
Πληρωμή λογαριασμού ΔΕΗ ή άλλου παρόχου με χρήση κάρτας

Ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος είτε της ΔΕΗ είτε άλλης εταιρείας μπορεί να πληρωθεί πολύ εύκολα και γρήγορα online με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας χωρίς καμία επιβάρυνση για τους καταναλωτές. Είναι μια πολύ απλή διαδικασία η οποία ολοκληρώνεται γρήγορα και ακολουθώντας κάποια πολύ απλά βήματα.

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι μια συσκευή που να διαθέτει σύνδεση στο Internet (smartphone, tablet ή υπολογιστή – pc), ο αριθμός και τα στοιχεία της κάρτας σας καθώς και ο Αριθμός Ηλεκτρονικής πληρωμής με το ποσό που θέλετε να πληρώσετε. Η πληρωμή ΔΕΗ online γίνεται πλέον παιχνιδάκι!

Διαδικασία πληρωμής ρεύματος στο ίντερνετ

Στον λογαριασμό που λαμβάνετε ηλεκτρονικά υπάρχει η επισήμανση  “Ηλεκτρονική Πληρωμή Λογαριασμού”. Αφού πατήσετε τον σύνδεσμο αυτό θα ανοίξει μια νέα καρτέλα πάνω στην οποία θα εισάγεται τα στοιχεία σας και θα ολοκληρώσετε την πληρωμή σας (μερική ή εξόφληση).

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε τη συναλλαγή σας ώστε να έχετε την απόδειξη της πληρωμής. Συνήθως οι πληρωμές που γίνονται ηλεκτρονικά χρειάζονται 2 ή 3 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί η πληρωμή και μέχρι τότε τα χρήματα θα φαίνονται ως δεσμευμένα.

Καθώς πλέον φαίνεται εύκολη η πληρωμή ρεύματος online αυτό που πρέπει να μας απασχολεί τελικά είναι ποιος πάροχος ρεύματος μας συμφέρει!

Βρες τον Πάροχο που Σε συμφέρει

Κάτι που ανησυχεί πολλούς πελάτες είναι τι θα γίνει αν τυχόν εισάγουν καταλάθως μεγαλύτερο ποσό από την οφειλή που έχουν. Κανένα πρόβλημα! Σε αυτή την περίπτωση θα πληρωθεί ο τρέχον λογαριασμός σας και το υπόλοιπο ποσό θα γίνει πιστωτικό για τον επόμενο λογαριασμό ρεύματος ΔΕΗ ή άλλου παρόχου.

Όπως βλέπετε η διαδικασία πληρωμής λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος με κάρτα είναι πολύ απλή εύκολη και γρήγορη και μπορείτε να την ολοκληρώσετε απλά και χωρίς χρέωση ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Εξόφληση απλήρωτων λογαριασμών Online

Μέσω ίντερνετ μπορείτε να προβείτε με ασφάλεια και στην εξόφληση παλαιών απλήρωτων λογαριασμών αποφεύγοντας τον συνωστισμό και τη γραφειοκρατία που δημιουργούν άγχος και χάσιμο χρόνου λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων που θα συναντήσετε στα φυσικά καταστήματα της ΔΕΗ ή άλλης εταιρείας ρεύματος (Protergia, Elpedison, Ήρων, Φυσικό Αέριο, NRG, ZeniΘ, Watt & Volt, Volton, ΚΕΝ, Volterra, We Energy, ΕΛΤΑ Ενέργεια, Solar Energy, Petrogaz Energy, Nova Energy, ΕΛΙΝΟΙΛ, OTE Estate, ΒΙΕΝΕΡ, Green κ.α.).

Εμπιστευτείτε το Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα για τις πληροφορίες που παρέχουμε σχετικά με την πληρωμή ΔΕΗ με κάρτα αλλά και κάθε ηλεκτρονικής συναλλαγής σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ρεύματος είτε με πιστωτική κάρτα είτε με χρεωστική κάρτα. Προσπαθούμε πάντα για την καλύτερη ενημέρωση σε θέματα online πληρωμών που έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν όλοι οι καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας.

Η εξόφληση της ΔΕΗ και των περισσοτέρων εταιρειών ρεύματος γίνεται πλέον εύκολα και με ασφάλεια με ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω ίντερνετ!

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!