Τιμή κιλοβατώρας ΔΕΗ

Κόστος κιλοβατώρας ΔΕΗ
Τελικά, ποια είναι η τιμή κιλοβατώρας στη ΔΕΗ;

Η αναζήτηση φθηνού ρεύματος για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο έχει οδηγήσει χιλιάδες καταναλωτές στην αναζήτηση της τιμής κιλοβατώρας ώστε να κερδίσουν χρήματα από τον λογαριασμό ρεύματος. Η ομάδα του ΠΗΡ (Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα) μέσα από αναλύσεις που πραγματοποίησε και τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων, παρατήρησε πως τους περισσότερους πελάτες τους ενδιαφέρει η τιμή κιλοβατώρας στη ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τις αναλύσεις μας παρατηρήσαμε ότι οι αναζητήσεις κατά σειρά:

  1. τιμή κιλοβατώρας ΔΕΗ 2019
  2. τιμή κιλοβατώρας ΔΕΗ 2020
  3. τιμή κιλοβατώρας ΔΕΗ 2021

αντί να έχουν φθίνουσα πορεία, αντιθέτως είχαν αύξουσα πορεία. Αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι θέλουν να μάθουν το ακριβές κόστος κιλοβατώρας και να κάνουν συγκρίσεις για τη φθηνότερη τιμή που ενδιαφέρει!

Βρες Πάροχο με την Φθηνότερη Κιλοβατώρα

Αρχικά όμως ας δούμε τι είναι η κιλοβατώρα. Το kWh είναι η μονάδα μέτρησης ενέργειας και είναι η ενέργεια που παράγεται ή καταναλώνεται μέσα σε μια ώρα υπό την σταθερή ισχύ ενός κιλοβάτ και αποτελεί πολύ σημαντικό στοιχείο για την σύγκριση των τιμών. Η τιμή κιλοβατώρας στη ΔΕΗ διαφέρει ανάλογα με το πρόγραμμα που θα διαλέξει κάποιος (οικιακό τιμολόγιο, επαγγελματικό τιμολόγιο, κοινωνικό τιμολόγιο) ενώ υπάρχει και η δυνατότητα φτηνότερου νυχτερινού ρεύματος. Επίσης η οικονομική τιμή κιλοβατώρας στη ΔΕΗ εξαρτάται και από την κατανάλωση. Έτσι για τις πολύ μεγάλες οικιακές καταναλώσεις η τιμή της κιλοβατώρας αυξάνεται.

Όμως θα πρέπει να γνωρίζεται πως ο τελικός λογαριασμός ρεύματος δεν εξαρτάται μόνο από την τιμή της κιλοβατώρας αλλά και από τις υπόλοιπες χρεώσεις όπως το πάγιο αλλά ενώ οποιονδήποτε προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας και να επιλέξετε θα υπάρχουν οι “ρυθμιζόμενες χρεώσεις” (ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ, ΥΚΩ, ΕΤΜΕΑΡ).

Είναι λοιπόν φανερό πως παρότι η τιμή της κιλοβατώρας στη ΔΕΗ παίζει σημαντικό ρόλο στο τελικό κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, εντούτοις υπάρχουν και άλλοι παράγοντες οι οποίοι συμβάλουν στον τελικό λογαριασμό και οι οποίοι είναι εξίσου σημαντικοί. Στην αναζήτηση λοιπόν για φθηνό ρεύμα πρέπει να έχετε υπόψιν όλες τις παραμέτρους που συμβάλουν στη διαμόρφωση του λογαριασμού. Η χαμηλή τιμή κιλοβατώρας στη ΔΕΗ ισχύει κάτω από προϋποθέσεις!

Το πόσοι καταναλωτές θα παραμείνουν στη ΔΕΗ το καθορίζει κατά κύριο λόγο η τιμή κιλοβατώρας ΔΕΗ!

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!