Η “ΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΝΩΜΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” η οποία έχει τον διακριτικό τίτλο OTEestate συστάθηκε το 1995 με αρχική επωνυμία «Ο.Τ.Ε. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το 2000 λαμβάνει τη σημερινή της ονομασία. Είναι μια θυγατρική του Ομίλου ΟΤΕ στην οποία και έχει μεταβιβασθεί όλη η ακίνητη περιουσία του ΟΤΕ με σκοπό την σωστή διαχείριση και αξιοποίησή της.  Από τον Μάρτιο του 2016 η εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας καλύπτοντας τις ανάγκες του Ομίλου ΟΤΕ.

Οικονομικό ρεύμα από την ΟΤΕ Estate

Για τους καταναλωτές που ψάχνουν για φθηνό και ποιοτικό ρεύμα χωρίς κρυφές χρεώσεις η ΟΤΕ Estate έχει να προσφέρει μια σειρά από τιμολόγια και προϊόντα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η διαδικασία για να αλλάξετε πάροχο και να έρθετε στην ΟΤΕ Estate είναι πολύ απλή χωρίς να πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή στον μετρητή του σπιτιού σας ή της επιχείρησης. Να επισημάνουμε πως ο χρόνος για να γίνει η αλλαγή παρόχου είναι περίπου 1 εβδομάδα όμως ο τελικός χρόνος εξαρτάται από τις διαδικασίες της ΔΕΔΔΗΕ.

Η ΟΤΕ Estate εξυπηρετεί ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα και τα διασυνδεδεμένα νησιά (Ιόνια νησιά, Εύβοια, Σποράδες, Τήνος, Άνδρος κ.α.), δηλαδή σε όλο το διασυνδεδεμένο δίκτυο αλλά και σε νησιά που δεν ανήκουν στο διασυνδεδεμένο δίκτυο όπως η Κρήτη και η Ρόδος.

Δικαιολογητικά για αλλαγή από άλλο πάροχο στην OTE Estate

Για να γίνετε και εσείς μέλος της ενεργειακής οικογένειας του ΟΤΕ Estate και να απολαμβάνετε τις προνομιακά χαμηλές τιμές θα πρέπει να καταθέσετε μια σειρά από δικαιολογητικά τα οποία θα συνοδεύουν την αίτησή σας. Για τους οικιακούς Πελάτες θα χρειαστείτε τα παρακάτω έγγραφα:

  • Αίτηση – Σύμβαση Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για Οικιακούς Πελάτες
  • Γενικοί Όροι Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για Οικιακούς Πελάτες
  • Έντυπο Εξουσιοδότησης Εκπροσώπησης Πελάτη
  • Αντίγραφο μισθωτηρίου ή αντίγραφο συμβολαίου ιδιοκτησίας ή υπεύθυνη δήλωση για την κυριότητα του ακινήτου, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής σας.
  • Τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό της οικιακής παροχής σου, με την σχετική απόδειξη εξόφλησης
  • Πρόσφατη φωτογραφία του μετρητή σας, με τις ενδείξεις κατανάλωσης
  • Αντίγραφο του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
Αν επιθυμείς να αλλάξεις πάροχο εμπιστέψου το Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα!

Βρες ποιος είναι σήμερα ο Φθηνότερος Πάροχος:

Λογαριασμός και χρεώσεις της ΟΤΕ Estate

ΟΤΕ Estate - Εταιρεία παροχής ρεύματος

Ο λογαριασμός που θα λαμβάνεται από την  OTE ESTATE εκδίδεται κάθε μήνα. Θα λαμβάνεται τον έναντι λογαριασμό και τον εκκαθαριστικό. Ο έναντι λογαριασμός είναι βάσει της εκτιμώμενης κατανάλωσης ενώ ο εκκαθαριστικός βάσει της καταμετρούμενης κατανάλωσης πιστοποιημένης από τον ΔΕΔΔΗΕ. Ο λογαριασμός θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο email σας.

Ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος έχει τρία σκέλη:

  • Το ανταγωνιστικό σκέλος αφορά τις χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της OTE ESTATE.
  • Τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις μεταφοράς και δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και οι αναλογούντες φόροι και τέλη που επιβάλλονται σε όλους τους καταναλωτές, ανεξαρτήτως του προμηθευτή που έχουν επιλέξει και εισπράττονται με τους λογαριασμούς κατανάλωσης.
  • Τις χρεώσεις τρίτων (Δήμων, ΕΡΤ), όπου περιλαμβάνονται οι χρεώσεις που αφορούν τους Δήμους (Δημοτικά Τέλη, Δημοτικός Φόρος, ΤΑΠ όπως αυτές ορίζονται από τον Δήμο που ανήκει το ακίνητο που ηλεκτροδοτείται από την παροχή) καθώς και η χρέωση ΕΡΤ.

Επιπλέον για τους συνεπείς στις πληρωμές πελάτες της η OTE ESTATE προσφέρει την έκπτωση συνέπειας επιβραβεύοντάς τους και μειώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας. Η έκπτωση αφορά στις ανταγωνιστικές χρεώσεις (χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας).

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!