Φθηνότερη εταιρεία ρεύματος για το 2023

Ο φθηνότερος πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος το 2023
Βρες τη φθηνότερη εταιρεία ρεύματος του 2023!

Καθώς η χώρα μας, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη, δεν έχει βγει ακόμα από την ενεργειακή κρίση που τη μαστίζει οι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας συνεχώς ανεβαίνουν. Για να μπορέσουν οι καταναλωτές να ανταπεξέλθουν στο ιδιαίτερα αυξημένο κόστος είναι αναγκαίο να υπάρξουν κρατικές επιδοτήσεις ρεύματος και όπως είναι φυσιολογικό οι καταναλωτές, οικιακοί και επαγγελματίες, αναζητούν τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας που θα τους προσφέρει την χαμηλότερη τιμή ρεύματος.

Το Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα και φέτος, όπως κάθε χρόνο, έχει δημιουργήσει μία λίστα ειδικά για εσάς με τις εταιρείες που έχουν το πιο φθηνό ρεύμα ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές τους. Η αναζήτηση οικονομικών τιμολογίων ρεύματος για το 2023, χαμηλή τιμή κιλοβατώρας και πολλές άλλες αναζητήσεις που σχετίζονται με ρεύμα σε χαμηλές τιμές αποτελούν πλέον τις πιο διαδεδομένες αναζητήσεις των χρηστών στο διαδίκτυο.

Τελικά ποιος είναι ο πιο φθηνός πάροχος για το 2023!

Βρες τον Φθηνότερο Πάροχο του 2023 εδώ!

Ποιος είναι ο φθηνότερος πάροχος ρεύματος για το 2023;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι πιο πολύπλοκη από ότι μπορεί κάποιος να φανταστεί. Για να βρεις τον φθηνότερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας για το 2023 θα πρέπει πρωτίστως να γνωρίζεις ότι η χαμηλή τιμή κιλοβατώρας δεν σημαίνει αυτόματα πως και ο συνολικός λογαριασμός ρεύματος θα είναι οικονομικός. Ο κάθε λογαριασμός αποτελείται από σειρά παραμέτρων όπως το πάγιο και διάφορες άλλες χρεώσεις οι οποίες διαφοροποιούνται τόσο από εταιρεία σε εταιρεία όσο και μέσα στα προγράμματα που προσφέρει η κάθε εταιρεία. Η ομάδα μας λαμβάνοντας υπόψιν όλες αυτές τις παραμέτρους θα δώσει μια σαφή απάντηση στο ερώτημα για την πιο φθηνή εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας.

Από τη στιγμή που η ΔΕΗ δεν αποτελεί πλέον τον μοναδικό προμηθευτή ρεύματος στην Ελλάδα ο υγιής ανταγωνισμός έχει αρχίσει να λειτουργεί σωστά με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχουν περίπου 20 προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος όλοι από τους οποίους προσφέρουν ρεύμα με χαμηλό κόστος. Τους προμηθευτές αυτούς συνηθίζουμε να τους αποκαλούμε εναλλακτικούς και είναι αυτοί που τάραξαν τα ήρεμα νερά της ενεργειακής αγοράς στη χώρα μας δημιουργώντας ένας ανταγωνισμό προς όφελος των καταναλωτών.

Παρότι οι Έλληνες ήταν αρχικά διστακτικοί στο να απευθυνθούν σε νέες εταιρείες για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας πλέον οι δελεαστικές τιμές και οι εκπτώσεις που προσφέρουν έχουν προσελκύσει πολλούς καταναλωτές. Έτσι αν και η ΔΕΗ παραμένει ακόμα ο μεγαλύτερος προμηθευτής ρεύματος σιγά σιγά τα ποσοστά της μειώνονται και πολλοί πλέον προτιμούν τους εναλλακτικούς παρόχους. Εταιρείες όπως οι Ήρων, Volton, Watt & Volt, Φυσικό Αέριο, We Energy, Protergia, Volterra, NRG, Elpedison, Petrogaz Energy, ΕΛΤΑ Ενέργεια, ΒΙΕΝΕΡ, OTE Estate, Zeniθ, Solar Energy, KEN, ΕΛΙΝΟΙΛ, Nova Energy, Green και άλλες αποκτούν σταθερά όλο και περισσότερους πελάτες τους οποίους πείθουν πως προσφέρουν το πιο φθηνό ρεύμα. Η μεγάλη ποικιλία που διαθέτουν σε φθηνά τιμολόγια ρεύματος και οικονομικά προγράμματα μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο ευπαθείς καταναλωτές ενώ οι σύμβουλοι ενέργειας της κάθε εταιρείας είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει σε εσάς και τις ανάγκες σας ώστε να έχετε φθηνό ρεύμα.

Φθηνό ρεύμα για το 2023

Το πιο φθηνό ρεύμα για το έτος 2023
Μόνο στο ΠΗΡ θα μάθεις ποια εταιρεία παρέχει φθηνό ρεύμα στην Ελλάδα το 2023

Αν αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βρούμε ποια εταιρεία έχει την πιο χαμηλή τιμή στο ρεύμα του 2023 το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκρίνουμε την τιμή κιλοβατώρας που δίνουν οι διάφοροι προμηθευτές και να εξάγουμε τα συμπεράσματά μας. Όμως η χαμηλή τιμή κιλοβατώρας δεν σημαίνει ταυτόχρονα και χαμηλό λογαριασμό ρεύματος μιας και η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας αποτελεί μόνο ένα μέρος του λογαριασμού. Έτσι η σωστή ερώτηση που πρέπει να θέσουμε είναι ποιος πάροχος θα μας δώσει τον χαμηλότερο λογαριασμό ρεύματος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παράμετροι όπως το πάγιο ρεύματος, η εγγύηση, η έκπτωση συνέπειας στην πληρωμή λογαριασμών ρεύματος, η συνδρομή αλλά και η ρήτρα αναπροσαρμογής (η οποία για την ώρα έχει καταργηθεί) παίζουν σημαντικό ρόλο. Επιπλέον για να προσελκύσουν πελάτες σχεδόν όλες οι εταιρείες προσφέρουν μια σειρά εκπτώσεων, με πιο διαδεδομένη την έκπτωση συνέπειας, αλλά και διάφορες προσφορές για νέους και παλιούς πελάτες.

Πριν προχωρήσουμε στην εύρεση της πιο φθηνής εταιρείας προμήθειας ηλεκτρικής θα πρέπει να γνωρίζουμε το προφίλ κατανάλωσης που έχει η επιχείρησή μας ή η οικογένειά μας. Για να το δούμε αυτό το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς ρεύματος ενός έτους. Κοιτώντας τις καταναλώσεις που κάνουμε αλλά και προγραμματίζοντας τις μελλοντικές μας αλλαγές στην κατανάλωση (πχ. η αγορά ενός νέου κλιματιστικού υψηλής ενεργειακής κλάσης) μπορούμε πλέον πολύ εύκολα να βρούμε τον πιο φθηνό πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο συνεχής ανταγωνισμός μεταξύ των διαφόρων προμηθευτών τους κρατάει σε εγρήγορση με αποτέλεσμα να εμφανίζονται συνέχεια νέα προγράμματα τα οποία δίνουν φθηνό ρεύμα. Για να διαλέξετε την εταιρεία που θα έχει τον χαμηλότερο λογαριασμό δεν έχετε παρά να μελετήσετε προσεκτικά όλα τα προγράμματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και να δείτε πιο είναι αυτό που σας προσφέρει την καλύτερη τιμή.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα που υπάρχει στη σελίδα μας. Το λογισμικό στη σελίδα μας είναι σε θέση να έχει πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα των εταιρειών και να αντλεί τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο ώστε να βρίσκει για εσάς το πιο οικονομικό πρόγραμμα. Στη συνέχεια λαμβάνοντας υπόψιν τη δική σας κατανάλωση σας προτείνει το πιο φθηνό τιμολόγιο της αγοράς ώστε να βγείτε πραγματικά κερδισμένοι.

Μάθε τί σε συμφέρει από τους Ειδικούς του ΠΗΡ!

Βρες τον Πάροχο με το Φθηνότερο Ρεύμα για το έτος 2023!

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε πως το να συγκρίνουμε απλά την τιμή του ρεύματος δεν θα μας δείξει και το πιο φθηνό τιμολόγιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Αν θέλουμε να έχουμε μικρό λογαριασμό ρεύματος πρέπει να λάβουμε υπόψη όλους τους παράγοντες που τον επηρεάζουν καθώς και τις παραμέτρους που τον αποτελούν. Για τον σκοπό αυτό η ομάδα του ΠΗΡ δημιούργησε το εξειδικευμένο λογισμικό της σελίδας το οποίο θα σας βοηθήσει να έχετε φθηνό ρεύμα.

Το πιο Φθηνό Ρεύμα για το 2023 σύμφωνα με τα δεδομένα ανάλυσης του Πανελλήνιου Ηλεκτρικού Ρεύματος!

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!