Έξυπνοι θερμοστάτες πετρελαίου θέρμανσης

Νέοι έξυπνοι θερμοστάτες νέας γενιάς στην υπηρεσία της οικονομίας στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Μια νέα καινοτομία έρχεται να βάλει φρένο στο ανεξέλεγκτο ράλι ανόδου που έχουν ξεκινήσει οι τιμές σε ηλεκτρικό ρεύμα και πετρέλαιο. Πρόκειται για τους λεγόμενους έξυπνους θερμοστάτες που προγραμματίζουν και ρυθμίζουν 24/7 τη θερμοκρασία στο χώρο έχοντας ενσωματωμένο αισθητήρα, ενώ ο έλεγχος μπορεί να γίνει από ένα κινητό τηλέφωνο απομακρυσμένα.

Οι αυτοματισμοί έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και διευκολύνουν την καθημερινότητά μας σε πολλούς τομείς. Η τεχνολογία προχωρά και όλο και περισσότερο χειριζόμαστε πολλά πράγματα ακόμα και από το κινητό μας τηλέφωνο. Θα ήταν αδύνατο λοιπόν η τεχνολογία στις ημέρες μας να μη μπορούσε να μας εξοικονομήσει χρήματα και στα δυσβάσταχτα έξοδα θέρμανσης. Έτσι με τα νέα σύγχρονα μηχανήματα έρχεται να δώσει λύσεις και στην οικονομία στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Αυτό ακριβώς μπορούν να πετύχουν οι αυτοματισμοί θέρμανσης που εξελίσσονται διαρκώς και έρχονται να βάλουν τέλος στην ανεξέλεγκτη σπατάλη του καυσίμου θέρμανσης.

Τι κάνει ο έξυπνος θερμοστάτης

  • Η λειτουργία της θέρμανσης ξεκινάει μόνο όταν υπάρχει ανάγκη θέρμανσης.
  • Η λειτουργία της θέρμανσης σταματάει όταν ο χώρος ικανοποιήσει τις συνθήκες που ο χρήστης έχει ορίσει.
  • Ορίζεται η επιθυμητή θερμοκρασία μέσα στο χώρο ή στους χώρους του σπιτιού και όταν αυτή κατεβεί χαμηλότερα τίθεται σε λειτουργεία ο καυστήρας.
  • Ο καυστήρας πετρελαίου θέρμανσης ανάβει όταν ο θερμοστάτης «πιάσει» τη θερμοκρασία που έχεις ρυθμίσει και επιλέξει.
  • Δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού επιθυμητής θερμοκρασίας, τόσο για ένα 24ωρο όσο και για τις 7 ημέρες της εβδομάδας.
  • Απομακρυσμένη παρακολούθηση θερμοκρασίας και επιπέδων υγρασίας του χώρου.
  • Απομακρυσμένη ενεργοποίηση του καυστήρα πετρελαίου μέσω κινητού.

Στην αγορά υπάρχουν πολλές επιλογές αισθητήρων θέρμανσης. Μένει να κάνετε την έρευνά σας για εκείνον που θα επιλέξετε να εξοικονομήσει για εσάς χρήματα και πετρέλαιο.

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!