Χωρίς ρεύμα οι κάτοικοι της κοινότητας Μέταλλα Σερρών

Σέρρες: Καθημερινά χωρίς ρεύμα οι κάτοικοι στην κοινότητα Μέταλλα του Δήμου Εμμανουήλ Παππά

Εκτός εαυτού είναι οι κάτοικοι του χωριού Μέταλλα Σερρών, αφού το χωριό τους βυθίζεται σχεδόν καθημερινά στο σκοτάδι, χωρίς ωστόσο τα συνεργεία να μπορούν μέχρι και σήμερα, να εντοπίσουν την αιτία του προβλήματος! Οι διακοπές ρεύματος είναι πλέον καθημερινή υπόθεση για τους κατοίκους των Μετάλλων…

Όπως ισχυρίζονται οι κάτοικοι το πρόβλημα έδειξε να εντείνεται την περίοδο που ο καιρός είχε παρουσιάσει έντονη επιδείνωση, με αποτέλεσμα τα σπίτια τους να παραμένουν χωρίς ρεύμα. Πλέον το πρόβλημα δείχνει να παρουσιάζεται με τη παραμικρή κακοκαιρία, με τους κατοίκους να αγανακτούν και να φοβούνται κάθε φορά που ο ουρανός δείχνει να συννεφιάζει.

Όπως δηλώνουν, έχουν απευθυνθεί πολλάκις στους παρόχους τους, παρόλα αυτά οι έρευνες παρέμειναν άκαρπες, αφού το ρεύμα συνεχίζει να κόβεται με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μένουν στο σκοτάδι και το κρύο για ώρες. Την ίδια ώρα που οι λογαριασμοί συνεχίζουν να τρέχουν εκείνοι καλούνται να ανταποκριθούν όπως ορίζουν τα χρονοδιαγράμματα των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Τα συνεργεία φαίνεται να μην μπορούν να εντοπίσουν ακόμη το πρόβλημα με τους κατοίκους να αναζητούν βοήθεια εκθέτοντας το πρόβλημα στα ΜΜΕ ώστε να μπορέσει να εισακουστεί το πρόβλημά τους και να αναλάβουν οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους.

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!