Χωρίς ρεύμα η Νάουσα Πάρου

Στο σκοτάδι η κοσμοπολίτικη Νάουσα της Πάρου.

Μια ξαφνική διακοπή ρεύματος βύθισε την Νάουσα της Πάρου στο σκοτάδι το βράδυ του Σαββάτου, όταν πλήθος κόσμου βρισκόταν ήδη στα εστιατόρια και μαγαζιά καθώς η διακοπή συνέβη στις 21:30 το βράδυ.

Η βλάβη ηλεκτροδότησης που σημειώθηκε όχι μόνο δεν αποκαταστάθηκε αμέσως, τουναντίον διήρκησε σχεδόν 16 ώρες, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα σε καταστηματάρχες και ξενοδοχειακές μονάδες. Το ρεύμα άρχισε να αποκαθίσταται από το πρωί της Κυριακής 3/7/22 τμηματικά σε ορισμένες περιοχές του νησιού για λίγο με το μεγαλύτερο μέρος της Νάουσας να εξακολουθεί να μην τροφοδοτείται με ρεύμα.

Αιτία του προβλήματος ήταν η εκτεταμένη βλάβη σε υπογειοποιημένο καλώδιο το οποίο δεν μπόρεσε να αντέξει το φόρτο της ζήτησης για ρεύμα. Τεχνικά κλιμάκια από την Αθήνα, έφτασαν στην Πάρο, προσπαθώντας επι ώρες να λύσουν το πρόβλημα ώστε να επαναφέρουν το ηλεκτρικό ρεύμα. Δυστυχώς για τους επιχειρηματίες η επανασύνδεση του ρεύματος.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, η ζημία είναι μεγάλη και οφείλεται στο γεγονός ότι οι παλαιές υπάρχουσες υποδομές δύσκολα μπορούν να αντέξουν την τεράστια ζήτηση για ρεύμα στην περιοχή της Νάουσας.

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!