Ιδιωτικές εταιρείες ρεύματος

Ιδιωτικές εταιρείες ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα
Μάθε ότι χρειάζεται να γνωρίζεις για όλες τις εταιρείες ρεύματος

Στο χώρο της ενέργειας, εκτός από την ΔΕΗ, δραστηριοποιούνται και αρκετές ιδιωτικές εταιρείες ρεύματος επονομαζόμενες και ως ¨εναλλακτικές¨. Πρόκειται για επιχειρήσεις που συνεχώς ανανεώνουν τα οικονομικά τους πακέτα λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού που υπάρχει στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. Οι πάροχοι ενέργειας εκτός από το φθηνό ρεύμα προσφέρουν και εμπορικές υπηρεσίες σε εξίσου ανταγωνιστικές τιμές!

Βρες τη Φθηνότερη Εταιρεία Ρεύματος εδώ!

Ενεργές ιδιωτικές εταιρείες ηλεκτρικού ρεύματος

Οι πιο γνωστές εταιρείες ρεύματος του ιδιωτικού κλάδου είναι οι εξής:

 • Το Φυσικό Αέριο είναι ανώνυμη εταιρεία, στην οποία συμμετέχει η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) σε ποσοστό 100%. Ένας ολοκληρωμένος πάροχος που έχει μπει δυναμικά και στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος. Διαθέτοντας σύγχρονη τεχνολογία και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τα προϊόντα του σε χαμηλές τιμές.
 • Η Volterra δημιουργήθηκε το 2010 και ήταν το αποτέλεσμα της στρατηγικής κοινοπραξίας  των ομίλων SORGENIA SpA και της J&P ΑΒΑΞ Α.Ε. Παρέχει ρεύμα σε όλες τις κατηγορίες πελατών που ενδιαφέρονται για φθηνές τιμές ρεύματος είτε Χαμηλής είτε Μέσης Τάσης. Από το 2018 εντάσσεται στο χώρο της προμήθειας του φυσικού αερίου. Παρέχει ευμετάβλητα, οικονομικά πακέτα προσφορών, ανάλογα με τις απαιτήσεις του καταναλωτή.
 • Ο ΗΡΩΝ ιδρύθηκε από τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Είναι από τις ιδιωτικές εταιρείες ρεύματος και φυσικού αερίου που εφαρμόζουν κάθε βιώσιμη πρακτική για το περιβάλλον. Προσφέρει καινοτόμες προτάσεις και οικονομικά τιμολόγια στους καταναλωτές.
 • Η Elpedison από το 2015 και ασχολείται με την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και από το 2017 δραστηριοποιείται και στη προμήθεια φυσικού αερίου. Αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους και ανταγωνιστικούς παρόχους ρεύματος. Το υψηλό πνεύμα υπευθυνότητας και η ποιοτική οργάνωση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας.
 • Η Protergia, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Οι χαμηλές τιμές και τα πακέτα προσφορών της, την έχουν φέρει στις πρώτες θέσεις επιλογής των καταναλωτών στις ιδιωτικές εταιρείες ρεύματος.
 • Η Solar Energy ασχολείται με την παραγωγή, εμπορία και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας. Η εταιρεία παράγει ρεύμα μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων και συμμετέχει στο διασυνοριακό εμπόριο εξάγοντας μεγάλες ποσότητες ενέργειας. Στόχος της είναι να προσφέρει στους καταναλωτές Χαμηλής και Μέσης Τάσης φθηνό ρεύμα, συμβάλλοντας παράλληλα και στην προστασία του περιβάλλοντος.
 • Η WATT+VOLT προσφέρει καινοτόμες λύσεις με τεχνολογία Ιnternet Of Things (IoT). Η αφοσίωση, η ευελιξία και η αποτελεσματικότητα είναι χαρακτηριστικά της εταιρείας. Άκρως ανταγωνιστικές οι τιμές στο ρεύμα και το φυσικό αέριο και χαμηλό το κόστος υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της.
 • Η ΕΛΙΝΟΙΛ, γνωστή και ως ελίν, ιδρύθηκε το 1954 και αποτελεί μια από τις δυναμικότερες εταιρείες εμπορίας καυσίμων. Από τον Σεπτέμβριο του 2018  ο ΗΡΩΝ προμηθεύει με ρεύμα και φυσικό αέριο την ΕΛΙΝΟΙΛ, η οποία τα διαθέτει στους πελάτες της. Σαν πάροχος ρεύματος προσφέρει εξαιρετικά συνδυαστικά πακέτα και για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.
 • Η ΟΤΕ ESTATE, διακριτικός τίτλος της εταιρείας «ΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», φέρει το σημερινό όνομα από το 2000 ενώ πρωτοσυστάθηκε το 1995 κάτω από την επωνυμία «Ο.Τ.Ε. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Πρόκειται για εταιρεία θυγατρική του Ομίλου ΟΤΕ που λειτουργεί ως προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας από τον Μάρτο του 2016.
 • Η Volton είναι Ελληνική εταιρεία και υποστηρίζεται από ισχυρά ναυτιλιακά κεφάλαια. Φιλοδοξεί να γίνει μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου. Προσαρμόζει τα προγράμματά της, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Προσφέρει λύσεις σε χαμηλό κόστος, τόσο  στην προμήθεια ρεύματος όσο και του φυσικού αερίου.
 • Η ΖΕΝΙΘ ξεκίνησε ως προμηθευτής φυσικού αερίου. Από το 2017 δραστηριοποιείται και στο χώρο προμήθειας ρεύματος. Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι καινοτόμες και αξιόπιστες. Οι συνδυαστικές παροχές της, σε φθηνό ρεύμα και αέριο, είναι υψηλών προδιαγραφών και άκρως ανταγωνιστικές.
 • Η ΒΙ.ΕΝΕΡ παρουσιάστηκε ως προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας το 2016 ενώ αναμένεται η άδεια της και στο χώρο προμήθειας φυσικού αερίου. Πρόκειται για Ανώνυμη Εταιρεία – θυγατρική της VIOHALCO S.A. με ιστορία από το 1937 στην επεξεργασία μετάλλων. Η ΒΙΕΝΕΡ αποσκοπεί να καλύψει όλο το φάσμα καταναλωτών (νοικοκυριά, επαγγελματίες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις κ.ο.κ.).
 • Η We Energy, είναι εναλλακτικός πάροχος ρεύματος το οποίο προέρχεται αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Η εταιρεία είναι  μέλος του Ελληνικού Ομίλου EEG (EUNICE ENERGY GROUP) και στη λιανική πώληση ενέργειας εισήλθε το 2018. Τα οικονομικά τιμολόγια που προσφέρει στους καταναλωτές συνοδεύονται από επίσημα ‘’πράσινα΄΄ πιστοποιητικά και εγγυήσεις για την προέλευση της ενέργειας μέσω ΑΠΕ.
 • Η NRG είναι μια από τις πιο γνωστές ιδιωτικές εταιρείες ρεύματος και φυσικού αερίου στην Ελλάδα. Απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Διακρίνεται για τα οικονομικά τιμολόγια και την άριστη εξυπηρέτηση.
 • Η ΚΕΝ ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2017 ως εναλλακτικός πάροχος ρεύματος και από το 2019 επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην αγορά φυσικού αερίου. Τον Νοέμβριο του 2019 εξαγοράστηκε από την VOLTON. Παρέχει πολύ καλές υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές.
 •  Η EFA Energy (Εταιρεία Φυσικού Αερίου) ξεκίνησε ως πάροχος φυσικού αερίου το 2003 ενώ από το 2020 εισήχθηκε στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Προσφέρει οικονομικές λύσεις τόσο σε τιμολόγια οικιακών καταναλωτών όσο και σε τιμολόγια επιχειρήσεων – επαγγελματιών.
 • Η PetroGaz Energy, με την δυναμική εισαγωγή της στο χώρο της ενέργειας, πρόσθεσε στις ιδιωτικές εταιρείες ρεύματος έναν ακόμη ανταγωνιστή. Οι φθηνές τιμές στο ρεύμα, τα  οικονομικά τιμολόγια και η άριστη εξυπηρέτηση συνθέτουν το εξαιρετικό της προφίλ.
 • Η ΕΛΤΑ Ενέργεια, ένας ισχυρός πάροχος στο χώρο των εναλλακτικών προμηθευτών ρεύματος που δημιουργήθηκε από τον όμιλο επιχειρήσεων ¨Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.¨. Αποτελεί τον επιχειρηματικό όμιλο με το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα διαθέτοντας περίπου 1400 σημεία εξυπηρέτησης.
 • H Nova Energy δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας από το 2018 και είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας NOVA και VOLTON. Το ισχυρό brand name ‘’Nova’’ και η τεράστια συνδρομητική βάση της εταιρείας αποτελούν εγγύηση για αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Από την πρώτη στιγμή έκανε αισθητή την παρουσία της στον χώρο της ενέργειας, παρουσιάζοντας προγράμματα ενδιαφέροντα και άκρως ανταγωνιστικά.

Ανάμεσα σε τόσες πολλές ιδιωτικές εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας μάλλον είναι δύσκολο να αποφασίσει κανείς μόνος του…

Οι “Ειδικοί” στο Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα μπορούν να σε βοηθήσουν να μάθεις…

ποια είναι η φθηνότερη ιδιωτική εταιρεία ρεύματος!

Βρες τη Φθηνότερη Εταιρεία Ρεύματος εδώ!

Αυτοί είναι οι πιο γνωστοί εναλλακτικοί πάροχοι ρεύματος. Στη σελίδα Εταιρείες Ρεύματος θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Σχεδόν όλες οι ιδιωτικές εταιρείες ρεύματος που αναφέραμε προσφέρουν συνδυαστικά πακέτα με φθηνό ρεύμα και φυσικό αέριο.

Οι κορυφαίες ιδιωτικές εταιρείες ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου στην Ελλάδα!

Search

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Γιατί Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα

Βρες τον Πάροχο που σε Συμφέρει

Απόκτησε μικρότερο λογαριασμό σε ρεύμα & φυσικό αέριο!